ODGOVORNI DO ZAPOSLENIH

Družba Hit sodi med največje slovenske delodajalce na področju gostinstva, hotelirstva in igralništva. Zaposlujemo več kot 1.500 sodelavcev na kar 170 različnih delovnih mestih v igralnicah, hotelih, strokovnih ter tehničnih službah na treh slovenskih destinacijah: Nova Gorica, Kranjska Gora in Štajerska (Šentilj in Rogaška Slatina). Zaposlenim nudimo stimulativne delovne pogoje, zagotavljamo varno, zdravo in urejeno delovno okolje ter omogočamo dodatna izobraževanja in usposabljanja znotraj uigranih strokovnih delovnih timov.

Imate ustrezno izobrazbo in kompetence in si želite dodatnih izzivov in priložnosti? Ste visoko motivirani in pripravljeni aktivno pristopiti k skrbi za zadovoljstvo naših gostov? Prijavite se na razpisana prosta delovna mesta in stopite z nami na pot uresničitve naših skupnih ciljev.

Ugodnosti za zaposlene 10 naših naj hitov

Zaposlitev

Študentsko delo

V družbi HIT d.d. Nova Gorica iščemo študente/ke za delo preko študentskega servisa na delovnem mestu VALE (m/ž) v igralniško-zabaviščnem centru Perla/Park v Novi Gorici.

Študentsko delo

Igralniško-zabaviščni center Perla v Novi Gorici vabi k sodelovanju vse študente, ki so se pripravljeni vključiti na tečaj za igre s kartami – Texas Hold'em Poker

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto PRODAJNIK V CENTRU (m/ž) v oddelku marketinga v igralniško-zabaviščnem centru Mond v Šentilju v Slovenskih goricah.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto SOBARICA (m/ž) v igralniško-zabaviščnem centru Park v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo 2 prosti delovni mesti BLAGAJNIK V IGRALNICI (m/ž) v igralniško-zabaviščnem centru Mond v Šentilju v Slovenskih goricah.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto SLAŠČIČAR (m/ž) v igralniško-zabaviščnem centru Perla v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto KUHAR (m/ž) za delo v igralniško-zabaviščnem centru Mond v Šentilju v Slovenskih goricah.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto NATAKAR (m/ž) v igralniško-zabaviščem centru Korona v Kranjski Gori.

Študentsko delo

Igralniško-zabaviščni center Park v Novi Gorici vabi k sodelovanju vse študente, ki so se pripravljeni vključiti na tečaj igre s kartami – blackjack

Študentsko delo

V družbi HIT d.d. Nova Gorica iščemo študenta/ko za delo preko študentskega servisa na delovnem mestu POMOČ NA IGRALNIH AVTOMATIH (m/ž) v oddelku igralnih avtomatov igralniško-zabaviščnega centra Perla v Novi Gorici.