ODGOVORNI DO ZAPOSLENIH

Družba Hit sodi med največje slovenske delodajalce na področju gostinstva, hotelirstva in igralništva. Zaposlujemo več kot 1.500 sodelavcev na kar 170 različnih delovnih mestih v igralnicah, hotelih, strokovnih ter tehničnih službah na treh slovenskih destinacijah: Nova Gorica, Kranjska Gora in Štajerska (Šentilj in Rogaška Slatina). Zaposlenim nudimo stimulativne delovne pogoje, zagotavljamo varno, zdravo in urejeno delovno okolje ter omogočamo dodatna izobraževanja in usposabljanja znotraj uigranih strokovnih delovnih timov.

Imate ustrezno izobrazbo in kompetence in si želite dodatnih izzivov in priložnosti? Ste visoko motivirani in pripravljeni aktivno pristopiti k skrbi za zadovoljstvo naših gostov? Prijavite se na razpisana prosta delovna mesta in stopite z nami na pot uresničitve naših skupnih ciljev.

Ugodnosti za zaposlene 10 naših naj hitov

Zaposlitev

Študentsko delo

V hotelih Lipa v Šempetru pri Gorici in Sabotin v Solkanu potrebujemo v času počitnic več dijakov ali študentov za kuharske pomočnike in sobarice.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto BLAGAJNIK V IGRALNICI (m/ž) v igralniško-zabaviščnem centru Mond v Šentilju v Slovenskih goricah.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto INFORMATOR/PRODAJNIK V CENTRU (m/ž) v oddelku marketinga v igralniško-zabaviščnem centru Mond v Šentilju v Slovenskih goricah.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto KOORDINATOR V RAČUNOVODSTVU (m/ž) za delo v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo 2 prosti delovni mesti KUHAR (m/ž) v igralniško-zabaviščem centru Korona v Kranjski Gori.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo 3 prosta delovna mesta KUHARSKI POMOČNIK (m/ž) v igralniško-zabaviščem centru Korona v Kranjski Gori.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto RECEPTOR (m/ž) v hotelu Perla v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto PRAVNIK (m/ž) za delo v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica razpisujemo prosto delovno mesto VODJA HOTELA (m/ž) v igralniško-zabaviščem centru Korona v Kranjski Gori.