ODGOVORNI DO ZAPOSLENIH

Družba Hit sodi med največje slovenske delodajalce na področju gostinstva, hotelirstva in igralništva. Zaposlujemo več kot 1.500 sodelavcev na kar 170 različnih delovnih mestih v igralnicah, hotelih, strokovnih ter tehničnih službah na treh slovenskih destinacijah: Nova Gorica, Kranjska Gora in Štajerska (Šentilj in Rogaška Slatina). Zaposlenim nudimo stimulativne delovne pogoje, zagotavljamo varno, zdravo in urejeno delovno okolje ter omogočamo dodatna izobraževanja in usposabljanja znotraj uigranih strokovnih delovnih timov.

Imate ustrezno izobrazbo in kompetence in si želite dodatnih izzivov in priložnosti? Ste visoko motivirani in pripravljeni aktivno pristopiti k skrbi za zadovoljstvo naših gostov? Prijavite se na razpisana prosta delovna mesta in stopite z nami na pot uresničitve naših skupnih ciljev.

Ugodnosti za zaposlene 10 naših naj hitov

Zaposlitev

Študentsko delo

V centrih Perla in Park v Novi Gorici potrebujemo v času božično-novoletnih praznikov več dijakov ali študentov za pomoč v kuhinji, strežbi in garderobi.

Vabilo k sodelovanju

Družba HIT d. d. Nova Gorica, razpisuje prosto delovno mesto BLAGAJNIK V IGRALNICI (m/ž) v centru Aurora v Kobaridu.

Vabilo k sodelovanju

Družba HIT d.d. Nova Gorica, razpisuje prosto delovno mesto SOBARICA (m/ž) v igralniško-zabaviščnem centru Perla v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

Družba HIT d.d. Nova Gorica, razpisuje več prostih delovnih mest BLAGAJNIK V IGRALNICI (m/ž) v igralniško-zabaviščnem centru Perla v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

Družba HIT d.d. Nova Gorica, razpisuje več prostih delovnih mest NATAKAR (m/ž) za delo v igralniško-zabaviščnem centru Mond v Šentilju v Slovenskih goricah.

Vabilo k sodelovanju

Družba HIT d.d. Nova Gorica, razpisuje prosto delovno mesto KUHAR (m/ž) v igralniško-zabaviščnem centru Mond v Šentilju v Slovenskih goricah.

Vabilo k sodelovanju

V družbi HIT d.d. Nova Gorica, razpisujemo prosto delovno mesto PROJEKTANT INFORMACIJSKIH SISTEMOV (m/ž) za delo v Novi Gorici.