ODGOVORNI DO ZAPOSLENIH

Družba Hit sodi med največje delodajalce na področju gostinstva, hotelirstva in igralništva. Zaposlujemo več kot 1.750 zaposlenih na kar 170 različnih delovnih mestih v igralnicah, hotelih, strokovnih ter tehničnih službah na treh slovenskih destinacijah: Nova Gorica, Kranjska Gora in Štajerska (Šentilj in Rogaška Slatina). Zaposlenim nudimo stimulativne delovne pogoje, zagotavljamo varno, zdravo in urejeno delovno okolje ter omogočamo dodatna izobraževanja in usposabljanja znotraj uigranih strokovnih delovnih timov.

Imate ustrezno izobrazbo in kompetence in si želite dodatnih izzivov in priložnosti? Ste visoko motivirani in pripravljeni aktivno pristopiti k skrbi za zadovoljstvo naših gostov? Prijavite se na razpisana prosta delovna mesta in stopite z nami na pot uresničitve naših skupnih ciljev.

Zaposlitev

Vabilo k sodelovanju

Družba HIT d. d. Nova Gorica, razpisuje prosto delovno mesto  KUHAR (m/ž) v igralniško zabaviščnem centru Mond, Casino & Hotel v Šentilju v Slovenskih goricah.

Vabilo k sodelovanju

Družba Hit d. d. Nova Gorica, razpisuje dve prosti delovni mesti MASER (kozmetik) - m/ž v SPA centru Perla v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

Družba Hit d. d. Nova Gorica, razpisuje prosto delovno mesto KOZMETIK (maser) - m/ž v SPA centru Perla v Novi Gorici.

Vabilo k sodelovanju

Družba Hit d. d. Nova Gorica, razpisuje prosto delovno mesto NATAKAR (m/ž) za delo v hotelu Sabotin v Solkanu.

Vabilo k sodelovanju

Družba HIT d. d. Nova Gorica, razpisuje prosto delovno mesto KUHARSKI POMOČNIK (m/ž) za delo v Hotelu Sabotin v Solkanu.

PIŠKOTKI
Upravljavec spletnih mest podjetja Hit d.d. Nova Gorica, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani podjetja Google Inc.
Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Se strinjam«. Če kliknete »Se ne strinjam«, se piškotki ne bodo namestili. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.
Preberi več...
X SE STRINJAM SE NE STRINJAM