Rezervirajte sobo

Vodstvo

Predsednik uprave: Tomaž Repinc

Tomaž Repinc (roj. 19. 9. 1971), diplomirani ekonomist in specialist menedžmenta, je v družbi Hit zaposlen vse od leta 1993, ko je v centru Korona v Kranjski Gori pričel z delom krupjeja. Z delom je nadaljeval v Hitovi odvisni družbi v Bosni in Hercegovini. Po zahtevnem usposabljanju na vseh poslovnih funkcijah v igralništvu v Novi Gorici je nato kot član uprave deloval v Hitovi odvisni družbi na Hrvaškem. V Slovenijo se je vrnil na mesto vodje igralniško-zabaviščnega centra Korona v Kranjski Gori, med leti 2010 in 2013 pa je bil direktor igralništva in turizma v družbi Hit. Po letu 2013 je več let ponovno vodil center Korona v Kranjski Gori. Mandat predsednika uprave družbe Hit je nastopil s 1. januarjem 2019.

 
Član uprave: Marjan Zahar

Marjan Zahar, rojen leta 1960, je diplomirani ekonomist. Diplomiral je na Fakulteti za upravo in Fakulteti za management v Kopru. Med študijema se je izobraževal tudi na Pedagoški fakulteti v Ljubljani in na področju računalništva. Trenutno nadaljuje študij na Visoki šoli za turizem v Portorožu. V družbi Hit je zaposlen od leta 1985. Opravljal je različna dela v okviru gostinstva in igralništva, predvsem pa na področju blagajniškega poslovanja. V letu 2006 je prvič postal delavski direktor in član uprave družbe Hit. S tretjim mandatom delavskega direktorja je pričel leta 2016.

Nadzorni svet

Marjan Pintar, predsednik
Alan Bofulin, namestnik predsednika
mag. Gregor Bajraktarević, član
Irma Frelih, članica
Uroš Radojević, član
Simona Kozjek, članica

Izjave o neodvisnosti članov nadzornega sveta:

Alan Bofulin | Gregor Bajraktarović | Irma Frelih | Marjan Pintar |
Uroš Radojević | Simona Kozjek


Glavna šifra dejavnosti: 92.001 Dejavnost igralnic
Transakcijski račun:
Nova KBM d.d. 04750-0000204430
Abanka Vipa d.d.: 05100-8010763112
Nova LB d.d.: 02241-0014450765

Znesek osnovnega kapitala: 28.328.467,70 EUR
Družba je vpisana v sodni register: pri Okrožnem sodišču v Novi Gorici reg. št. 1/00224/00


HIT d.d. Nova Gorica ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga zasebni uporabnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. HIT d.d. Nova Gorica kot ponudnik, ki se ukvarja tudi s spletno prodajo, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRS). Platforma SRS se nahaja na elektronski povezavi: https://webgate.ec.europa.eu/odr

PIŠKOTKI
Upravljavec spletnih mest podjetja Hit d.d. Nova Gorica, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani podjetja Google Inc.
Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Se strinjam«. Če kliknete »Se ne strinjam«, se piškotki ne bodo namestili. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.
Preberi več...
X SE STRINJAM SE NE STRINJAM