V SKUPINO HIT SODIJO TRI SLOVENSKE IN DVE DRUŽBI V TUJINI

Geslo Hitovih igralniško-zabaviščnih centrov in hotelov je prav zabava, ki jo spremljajo velika izbira iger na igralnih mizah in avtomatih, vrhunski koncerti, prvovrstna kulinarična ponudba, udobne nastanitvene možnosti, wellness ponudba ter vse, kar lahko gostom, ki se odločijo za Skupino Hit, omogoča najboljše počutje. Krovna družba skupine je družba HIT d.d. Nova Gorica, s sedežem v Novi Gorici, ki nadzoruje 4 odvisne družbe, od katerih dve delujeta v Sloveniji, preostali dve pa se nahajata v Bosni in Hercegovini ter Srbiji.

Odvisne družbe

HIT Coloseum

Družba Hit Coloseum sodi v okvir skupine Hit, ki se na trgu predstavlja pod skupno korporacijsko znamko Hit Universe of Fun. Družba upravlja z igralniško-zabaviščnim centrom Coloseum Club, ki je del Hitove verige igralniško-zabaviščnih centrov in igralnic Hit Casinos.

Hit Alpinea

Podjetje HTP Gorenjka je leta 2005 pripojilo podjetje Kompas Hoteli Kranjska Gora in se preimenovalo v podjetje HIT Alpinea. Družba nastopa na trgu pod skupno korporacijsko znamko skupine Hit - Hit Universe of Fun in obvladuje 849 ležišč v štirih sodobnih hotelih in apartmajih v znanem turističnem kraju Kranjska Gora. 

HIT Larix

Firma družbe: HIT LARIX, prirejanje posebnih iger na srečo in turizem d.d.
Skrajšana firma družbe: HIT LARIX d.d.
Sedež: KRANJSKA GORA
Poslovni naslov: BOROVŠKA CESTA 99, 4280 KRANJSKA GORA
Matična številka: 5556678000

HIT International

Firma družbe: HIT INTERNATIONAL d.o.o. Beograd
Skrajšana firma družbe HIT International d.o.o.
Sedež družbe: Ustanicka 25, Beograd, Srbija
Identifikacijska številka za DDV(Poreski broj ali PIB): 104121796