Pozdravljeni! Tu lahko kadarkoli in od kjerkoli, kjer imate dostop do interneta, preverite stanje točk in ugodnosti na vaši kartici ter stanje na vašem Privilege računu.

V zgornji dve okenci vpišite vaš elektronski naslov in geslo, ki ste ga dobili ob registraciji. Zahvaljujemo se vam za vaš obisk in zvestobo.

Če še niste član Privilege cluba, se vanj lahko včlanite na Privilege točki v Perli, Parku, Mondu, Koroni, Fontani ali v igralnici Casinò Drive-in, pa tudi v hotelih Lipa in Sabotin, centru dobrega počutja Spa Perla, v potovalni agenciji Hittours in v Športnem centru Hit, kjer boste izpolnili vpisni obrazec. Prijazni zaposleni vas bodo seznanili z vsemi ugodnostmi, ki vam jih prinaša članstvo v Privilege clubu.

PIŠKOTKI
Upravljavec spletnih mest podjetja Hit d.d. Nova Gorica, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani podjetja Google Inc.
Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Se strinjam«. Če kliknete »Se ne strinjam«, se piškotki ne bodo namestili. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.
Preberi več...
X SE STRINJAM SE NE STRINJAM