Domov

Za vašo in našo varnost!

Naši ukrepi #ostanimopovezani

AKTUALNO:

1.) Pod kakšnimi pogoji lahko obiščem restavracije, igralnice, centre dobrega počutja, konferenčne centre in hotele?

Za vstop v naše enote in koriščenje storitev ni več potrebno izpolnjevati nikakršnih pogojev (ukinja se pogoj PCT), še vedno pa je obvezna uporaba kirurške ali FFP2 maske. Za vašo in našo varnost prav tako ostajajo v veljavi preventivni ukrepi, kot so razkuževanje rok in površin ter spoštovanje varnostne razdalje.

2.) Kakšni so v tem trenutku pogoji za prehajanje mej z Italijo in z Avstrijo?

Ker se pogoji za vstop v Slovenijo spreminjajo, lahko vedno aktualne informacije dobite na uradni strani vlade Republike Slovenije, in sicer posebej za vstop iz Italije in za vstop iz Avstrije.

Aktualne informacije glede ponovnega vstopa v Italijo so dostopne na spletni strani www.viaggiaresicuri.it.

3.) Vladne omejitve in nasveti glede potovanj v Slovenijo:

Aktualno stanje glede epidemije v Sloveniji, vladne omejitve ter nasvete glede potovanj v Slovenijo si preberite na uradni strani vlade RS.

Za vašo in našo varnosti smo pripravili številne varnostne ukrepe, prilagodili načine dela in ponudbo:

ZAŠČITNA OPREMA

Tako za zaposlene kot tudi za goste igralnic, restavracij, barov, nastanitvenih obratov, centrov dobrega počutja in kongresnih prostorov je obvezna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa PPF2 (ne iz blaga).
Tudi na odprtih javnih mestih, na primer v igralnici na prostem, je v primeru, da ni moč zagotoviti varne razdalje med gosti (1,5 m), obvezna uporaba mask.

RAZKUŽEVALNE POSTAJE & SKRB ZA HIGIENO

V Hitu je že običajno poskrbljeno za visok nivo higiene in stroge protokole čiščenja, v trenutni situaciji pa smo jih še dodatno nadgradili. Gostom so na vseh ključnih mestih, kot so vstopi, izstopi in vse točke stika z drugimi ljudmi, na voljo razpršilni avtomati, razkuževanje rok je obvezno. Poskrbljeno je tudi za redno čiščenje igral in druge opreme.

FIZIČNA VARNOSTNA RAZDALJA

Priporočamo vam, da vzdržujete varnostno razdaljo od drugih ljudi, ki niso člani vašega gospodinjstva.

DODATNO PREZRAČEVANJE

Prezračevanje in izmenjava svežega zraka je povečana. Poskrbljeno je tudi za ustrezno dezinfekcijo in vzdrževanje klimatskih naprav.

OBVESTILA ZA GOSTE IN ZAPOSLENE

V celotnem objektu bodo na ključnih pozicijah plakati s pravili obnašanja v posameznem objektuin pogoji za vstop. Tako od zaposlenih kot od gostov se pričakuje, da obvestila upoštevajo.