Domov

Za vašo in našo varnost!

Naši ukrepi Vaša izkušnja #ostanimopovezani

OBVESTILO

Obveščamo vas, da bomo iz preventivnih razlogov, povezanih s širitvijo koronavirusa, od 24. 10. dalje do nadaljnjega zaprti.

O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali na Hitovih spletnih straneh, socialnih medijih in preko direktne pošte.

Ostajamo povezani, z dobrimi mislimi!
_______________________________________________

Za vašo in našo varnosti smo pripravili številne varnostne ukrepe, prilagodili načine dela in ponudbo:

FIZIČNA VARNOSTNA RAZDALJA

V vseh naših enotah se tako od gostov kot zaposlenih pričakuje, da vzdržujejo varnostno razdaljo od drugih ljudi, ki niso člani istega gospodinjstva. Povsod, kjer je možno, smo le-to zagotovili že s samo postavitvijo naprav, pohištva ali mehanskih zaščit. Na vseh prehodih, v čakalnih vrstah in na drugih skupnih mestih pa smo poskrbeli za ustrezna opozorila in povečan nadzor zaposlenih, ki bodo obiskovalce prijazno opomnili na spoštovanje distance.

ZAŠČITNA OPREMA

V vseh zaprtih prostorih je tako za goste kot za zaposlene obvezna uporaba zaščitne maske, šala ali rute, na določenih delovnih mestih pa je za zaposlene obvezna tudi uporaba zaščitnih rokavic. Tudi na odprtih javnih mestih, na primer v igralnici na prostem, je v primeru, da ni moč zagotoviti varne razdalje med gosti (2 m), obvezna uporaba mask.

RAZKUŽEVALNE POSTAJE & SKRB ZA HIGIENO

V Hitu je že običajno poskrbljeno za visok nivo higiene in stroge protokole čiščenja, v trenutni situaciji pa smo jih še dodatno nadgradili. Gostom so na vseh ključnih mestih, kot so vstopi, izstopi in vse točke stika z drugimi ljudmi, na voljo razpršilni avtomati, razkuževanje rok je obvezno. Poskrbljeno je tudi za redno čiščenje igral in druge opreme.

DODATNO PREZRAČEVANJE

Prezračevanje in izmenjava svežega zraka je povečana. Poskrbljeno je tudi za ustrezno dezinfekcijo in vzdrževanje klimatskih naprav.

OBVESTILA ZA GOSTE IN ZAPOSLENE

V celotnem objektu bodo na ključnih pozicijah plakati s pravili obnašanja v posameznem objektu – upoštevanje fizične razdalje, pravilni način nošenja mask, razkuževanje rok ... Tako od zaposlenih kot od gostov se pričakuje, da obvestila upoštevajo.

PROTOKOLI V PRIMERU SUMA OKUŽBE

V izogib širjenju okužb smo pripravili jasen protokol obnašanja zaposlenih v primeru, da bi pri katerem od gostov ali zaposlenih prišlo do okužbe oz. do utemeljenega suma okužbe s COVID-19.

PROTOKOLI POSLOVANJA

Za vašo in našo varnost smo prilagodili protokole poslovanja na način, da maksimalno omejujemo medsebojne stike. Zato so določene storitve začasno prilagojene, nekatere pa izvajamo samo v manjšem obsegu ali smo jih celo ukinili. Bistvene spremembe oz prilagoditve procesov smo povzeli v razdelku pričakovana izkušnja gosta.

VAŠA IZKUŠNJA