Politika zasebnosti družbe Hit d.d. Nova Gorica

Zaščita pravic  
Predmet tega obvestila so spletne strani, ki jih HIT d.d. Nova Gorica ali njegove podružnice ali lastniško povezana podjetja ponujajo.Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Skupine Hit in je informativne narave. 

Zasebnost in varovanje podatkov  
V družbi HIT d.d. Nova Gorica se zavedamo, da je pravica do zasebnosti ena izmed temeljnih človekovih pravic, zato spoštujemo zasebnost naših strank in z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo ter v skladu z v Republiki Sloveniji veljavnimi predpisi ter internimi akti družbe. 

Družba HIT d.d. Nova Gorica od obiskovalcev svojih spletnih strani zbira samo tiste podatke, ki jih dobi prostovoljno in od uporabnikov ne zahteva podatkov, ki bi bili pogoj za obiskovanje njenih spletnih strani.

Osebne podatke, pridobljene prek naših spletnih strani, skrbno varujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Družba HIT d.d. Nova Gorica osebne podatke uporablja z namenom, da:

  • obiskovalcem zagotovi informacije, ki so jih zahtevali od nas,
  • izboljša uporabniško izkušnjo v zvezi z našimi storitvami in spletno stranjo,
  • obvešča o storitvah, novostih in ponudbah, v kolikor obiskovalci za to podajo izrecno privolitev oz. se prijavijo na prejemanje novic,
  • zagotavlja varnost uporabe storitev.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za njihovo zavarovanje.

Več o varstvu osebnih podatkov v družbi HIT d.d. Nova Gorica si lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Nekatere spletne strani družbe HIT d.d. Nova Gorica včasih odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "Piškotki".  Piškotki nam lahko povedo, kako in katere strani na spletnih straneh obiskujejo ljudje in v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov, ki bi lahko identificirali posameznega obiskovalca spletne strani. Informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletne strani. Politika piškotkov velja za vse spletne strani družbe Hit d.d. Nova Gorica..

Več o piškotkih

Omejena odgovornost  
Družba Hit d.d. Nova Gorica ne odgovarja za uporabo spletnih strani, ki jih družba, njene podružnice ali lastniško povezana podjetja ponujajo, in ni odgovorna  za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Pridržujemo si pravico do sprememb vsebin objavljenih na svojih spletnih straneh.