Sporočila za javnost

Nadzorni svet imenoval dva člana uprave družbe Hit

Nadzorni svet družbe Hit je na današnji seji za nova člana uprave družbe Hit imenoval Damjano Luin in Danjela Mlečnika.

V Novo Gorico prihajajo najboljši mladi igralci namiznega tenisa

Nova Gorica se pripravlja na spektakel svetovnega prvenstva v namiznem tenisu za mladince in kadete - ITTF World Youth Championships 2023, kjer se bo med 26. novembrom in 3. decembrom zbralo okoli 300 najboljših igralcev in igralk iz 38 držav.

Tri Hitove zlate medalje na 70. Gostinsko turistični zbor

V Perli se je zaključil že 70. Gostinsko turistični zbor (GTZ), ki je znova združil zaposlene in mlade v procesu izobraževanja za delo v gostinstvu in turizmu iz vse Slovenije.

Družba Hit med 13. in 15. novembrom 2023 gosti 13. Dneve slovenskega turizma

Čas je za največji in najpomembnejši strokovni dogodek v turizmu - Dneve slovenskega turizma (DST), ki se po osmih letih vračajo v Novo Gorico.

Nadzorni svet družbe Hit imenoval novega predsednika uprave

Nadzorni svet družbe Hit je na današnji seji za predsednika uprave družbe imenoval mag. Sandija Brataševca, ki bo polni petletni mandat nastopil 1. 1. 2024.

Nova sončna elektrarna na strehi centra Perla

Konec oktobra bodo na električno omrežje priklopili novo sončno elektrarno, ki bo na letni ravni lahko proizvedla 441 MWh.

Ob razstavi gob obeležili 50. obletnico ustanovitve Gobarske družine Nova Gorica

Solkan, 9. oktober 2023 - V Hitovem Hotelu Sabotin v Solkanu v sodelovanju z Gobarskim društvom Nova Gorica predstavljajo že 26. tradicionalno razstavo gob, ob kateri obeležujejo tudi 50. obletnico ustanovitve Gobarske družine Nova Gorica.

Center Park z novo sončno elektrarno

Konec avgusta so se na strehi centra Park pričela dela za postavitev sončne elektrarne.

Park Wine Party: primorska vina, kreativna kulinarika in glasba v živo

Nova Gorica, 18. 8. 2023 – Prihodnji petek, 25. avgusta zvečer, se bo pred novogoriškim hotelom Park s svojim izborom vin predstavilo 24 primorskih vinarjev, Hitovi in gostujoči kuharski mojstri bodo pripravljali jedi pred gosti, za pravi ritem poletnega večera na prostem bodo poskrbeli glasbeniki: vokalistka Josmil Neris s skupino Marvelous Band ter DJ Adriano Roj.

Falstaff potrdil kakovost Hitovih restavracij Calypso in Tiffany

Nova Gorica, 4. 7. 2023 – Avstrijska gastronomska revija Falstaff je objavila novo edicijo mednarodnega vodnika po restavracijah za Slovenijo in Hrvaško. Med restavracije, v katere se v lovu na pristna kulinarična počitniška doživetja velja podati, se uvrščata tudi Perlina restavracija Calypso in Parkova restavracija Tiffany, ki sta obe vnovič prejeli dve »Falstaffovi vilici«.

Calypso in Tiffany vabita na pomladni teden restavracij

Nova Gorica, ponedeljek, 13. marec 2023 - Tudi letos se na Tednu restavracij, ki dvakrat letno poveže najboljše kulinarične ponudnike v Sloveniji, predstavljata priznani novogoriški restavraciji Calypso (Perla, Resort & Entertainment) in Tiffany (Park, Hotel & Entertainment).

Park Wine Stars – večer zabave, kulinarike in primorskih vin

Nova Gorica, ponedeljek, 30. januar 2023 - V petek, 27. januarja, so v Hitovem centru Park gostoljubno sprejeli več kot 300 ljubiteljev vin in kulinarike.

Obvestilo o spremebi deleža v družbi HIT d.d. Nova Gorica
Calypso in Tiffany z jesenskim izborom lokalnih dobrot na Tednu restavracij

Nova Gorica, 5. oktober 2022 – Novogoriški restavraciji Calypso v centru Perla in Tiffany v centru Park se bosta prihodnji teden ponovno predstavili na Tednu restavracij, večdnevni enogastronomski akciji, ki dvakrat letno z meniji po enotnih cenah poveže najboljše slovenske kulinarične ponudnike.

Današnja pogajanja v družbi Hit zaključena brez dogovora
Ne pomnimo toliko jurčkov

Solkan, 3. oktober 2022 – V Hitovem hotelu Sabotin v Solkanu so v sodelovanju z Gobarskim društvom Nova Gorica na ogled postavili že 25. tradicionalno razstavo gob

Primorski vinarji nazdravili letošnji trgatvi

Nova Gorica, 29. 8. 2022 – Pred Hitovim hotelom Park se je minuli petek odvil že 6. festival Park Wine Party, posvečen primorskim vinom in kulinariki.

Festival Park Wine Party, zdravica letošnji trgatvi

Nova Gorica, 19. 8. 2022 – Na tradicionalnem poletnem festivalskem dogodku v mestu se v petek, 26. avgusta zvečer, pred hotelom Park obeta sproščeno druženje in spoznavanje vin iz primorskih vinskih kleti.

Zelena karavana že v Novi Gorici

Nova Gorica, 13. 6. 2022 – V enotah družbe Hit na Goriškem so danes sprejeli prve člane kolesarskih ekip, ki bodo tu bivali v pripravljenosti na sredin start 28. dirke »Po Sloveniji«.

Novogoriška Perla ponovno med najboljšimi kongresnimi hoteli v Sloveniji

Nova Gorica, 23. 2. 2022 – Hitova Perla, znotraj katere deluje največji konferenčni center na Goriškem, je bila ponovno uvrščena med najboljše kongresne hotele v Sloveniji in nagrajena s certifikatom kakovosti »kongresna zvezda«.