Sporočila za javnost

Calypso in Tiffany vabita na pomladni teden restavracij

Nova Gorica, ponedeljek, 13. marec 2023 - Tudi letos se na Tednu restavracij, ki dvakrat letno poveže najboljše kulinarične ponudnike v Sloveniji, predstavljata priznani novogoriški restavraciji Calypso (Perla, Resort & Entertainment) in Tiffany (Park, Hotel & Entertainment).

Park Wine Stars – večer zabave, kulinarike in primorskih vin

Nova Gorica, ponedeljek, 30. januar 2023 - V petek, 27. januarja, so v Hitovem centru Park gostoljubno sprejeli več kot 300 ljubiteljev vin in kulinarike.

Obvestilo o spremebi deleža v družbi HIT d.d. Nova Gorica
Calypso in Tiffany z jesenskim izborom lokalnih dobrot na Tednu restavracij

Nova Gorica, 5. oktober 2022 – Novogoriški restavraciji Calypso v centru Perla in Tiffany v centru Park se bosta prihodnji teden ponovno predstavili na Tednu restavracij, večdnevni enogastronomski akciji, ki dvakrat letno z meniji po enotnih cenah poveže najboljše slovenske kulinarične ponudnike.

Današnja pogajanja v družbi Hit zaključena brez dogovora
Ne pomnimo toliko jurčkov

Solkan, 3. oktober 2022 – V Hitovem hotelu Sabotin v Solkanu so v sodelovanju z Gobarskim društvom Nova Gorica na ogled postavili že 25. tradicionalno razstavo gob

Primorski vinarji nazdravili letošnji trgatvi

Nova Gorica, 29. 8. 2022 – Pred Hitovim hotelom Park se je minuli petek odvil že 6. festival Park Wine Party, posvečen primorskim vinom in kulinariki.

Festival Park Wine Party, zdravica letošnji trgatvi

Nova Gorica, 19. 8. 2022 – Na tradicionalnem poletnem festivalskem dogodku v mestu se v petek, 26. avgusta zvečer, pred hotelom Park obeta sproščeno druženje in spoznavanje vin iz primorskih vinskih kleti.

Zelena karavana že v Novi Gorici

Nova Gorica, 13. 6. 2022 – V enotah družbe Hit na Goriškem so danes sprejeli prve člane kolesarskih ekip, ki bodo tu bivali v pripravljenosti na sredin start 28. dirke »Po Sloveniji«.

Novogoriška Perla ponovno med najboljšimi kongresnimi hoteli v Sloveniji

Nova Gorica, 23. 2. 2022 – Hitova Perla, znotraj katere deluje največji konferenčni center na Goriškem, je bila ponovno uvrščena med najboljše kongresne hotele v Sloveniji in nagrajena s certifikatom kakovosti »kongresna zvezda«.

Družba Hit prejela priznanja Turistično gostinske zbornice Slovenije

Nova Gorica, 13. oktober 2021 – Turistično gostinska zbornica je ob otvoritvi letošnjega Gostinsko turističnega zbora podelila priznanja za kakovost in uspešnost.

Navkljub suši pestra razstava gob v Hotelu Sabotin

Nova Gorica, 4. oktober 2021 – V Hitovem hotelu Sabotin v Solkanu v sodelovanju z Gobarskim društvom Nova Gorica predstavljajo že 24. tradicionalno razstavo gob, ki bo s stotimi različnimi primerki na ogled vse do srede, 6. oktobra.

Tiffany in Calypso pozdravljata jesenski Teden restavracij

Nova Gorica, 27. september 2021 – Danes se odpirajo rezervacije za najokusnejši teden te jeseni. Na povabilo organizatorjev se kulinarični akciji Teden restavraciji pridružujeta tudi dve Hitovi restavraciji na Goriškem: Perlina restavracija Calypso ter Parkova restavracija Tiffany, kjer bodo gostom ponudili nove kulinarične kreacije iz pridelkov lokalnih dobaviteljev, po sezonskem navdihu.

Michelin ponovno nagrajuje Hitovo restavracijo Calypso

Nova Gorica, 23. 9. 2021 – Na razglasitvi Michelin Slovenija 2021 so že drugo leto zapored restavraciji Calypso iz novogoriškega hotela Perla dodelili »The Plate Michelin«.

Nadzorni svet družbe Hit imenoval novega člana uprave

Nadzorni svet družbe Hit je včeraj, 26. 8. 2021, na 57. redni seji imenoval novega člana uprave. 

Hitove restavracije na Goriškem za promocijo turizma in lokalnih posebnosti

Nova Gorica, 12. 7. 2021 – Družba Hit se že drugo leto zapored pridružuje akciji Čas za vas, ki s pestro dodatno ponudbo turistom prinaša obogateno doživetje lokalnega.

Gault & Millau Slovenija 2021: Hitovim gostincem vnovič pet kap

Nova Gorica, 16. 6. 2021 - V tiskano izdajo gastronomskega vodnika Gault & Millau, ki je v teh dneh zaokrožila po Sloveniji, sta se tudi letos uvrstili dve Hitovi restavraciji.

Restavracija Tiffany v Hotelu Park prvič odpira vrata Tednu restavracij

Nova Gorica, 7. junij 2021 – Razlogov za obisk primorskih restavracij v času Tedna restavracij je veliko. Danes se odpirajo rezervacije. Na povabilo organizatorjev se kulinarični akciji letos v Novi Gorici ob Perlini restavraciji Calypso prvič pridružuje tudi Parkova restavracija Tiffany.

Hotel Lipa na voljo osebju šempetrske bolnišnice

Nova Gorica, 29. 10. 2020 – Družba Hit se je z namenom preprečevanja širjenja epidemije koronavirusa odločila, da bo sobe Hotela Lipa v Šempetru pri Gorici ponudila za namestitev osebja Splošne bolnišnice »dr. Franca Derganca«. Hotel Lipa je šempetrska bolnišnica že prevzela v uporabo.

Na ogled je 153 različnih primerkov gob

Nova Gorica, 12. oktober 2020 – V Hitovem hotelu Sabotin v Solkanu v sodelovanju z Gobarskim društvom Nova Gorica predstavljajo že 23. tradicionalno razstavo gob.