Rezervirajte sobo

Sporočila za javnost

Dobrodelni začetek adventnega časa

Kranjska Gora, 30. 11. 2018 – V družbi Hit Alpinea v sodelovanju s CUDV Radovljica predstavljajo dobre prakse za izboljšanje pogojev za življenje in delo oseb z motnjami v duševnem razvoju. V družbi Hit Alpinea so s pomočjo programov CUDV Radovljica dobili novega sodelavca v slaščičarni, sinoči pa so skupaj z varovanci CUDV Radovljica in VDC Jesenice pripravili dobrodelno večerjo v Ramada, Hotel & Suites Kranjska Gora.

Slovenski kuharji z bronom s svetovnega prvenstva

Nova Gorica, 28. november 2019 - V Luksemburgu se danes zaključuje svetovno kulinarično prvenstvo Villeroy et Boch Culinary World Cup, eno največjih tovrstnih tekmovanj na svetu.

V Perli eden najbolj priznanih japonskih chefov Hiroshi Ishida

Nova Gorica, 22. 11. 2018. V Perli eden najbolj priznanih japonskih chefov Hiroshi Ishida (restavracija MIBU).

Hitovi gostinci s 5 kapami vodnika Gault & Millau

Nova Gorica, 21. oktober 2018 – V prvi izdaji samostojnega Gault & Millau vodnika v Sloveniji sta predstavljeni tudi Hitovi novogoriški restavraciji Calypso (Hotel Perla) in Tiffany (Hotel Park). Calypso se z oceno 16,5 (3 kape) uvršča na sedmo mesto med vsemi ocenjenimi restavracijami in dokazuje, da je najboljša hotelska restavracija v Sloveniji. Tiffany pa z 2 kapama prinaša potrditev znanj, predanosti in profesionalnosti Hitovega gostinskega kadra ter kakovosti gostinskih storitev.

Podelitev nagrad World Ski Awards

Kranjska Gora, 19. november 2018 – V družbi Hit Alpinea so ponosni na novo mednarodno priznanje. Ramada Resort je že šestič zapored osvojila prestižno mednarodno nagrado World Ski Awards v kategoriji najboljši smučarski hotel v Sloveniji.

Donacija družbe Hit za združenje Europa Donna Slovenija

Nova Gorica, 9. november 2018 - Družba Hit se je v preteklem mesecu pridružila podpornikom akcije »Rožnati oktober«, ki jo z namenom osveščanja o raku dojk, v Sloveniji tradicionalno organizira združenje Europa Donna.

Družba Hit predaja donacijo ob zaključku akcije "Rožnati oktober"

Nova Gorica, 7. november 2018 -
Perla, Resort & Entertainment // 9. 11. 2018 // 10.00.

Sporočilo z 19. redne seje nadzornega sveta družbe Hit

Nova Gorica, 18. oktober 2018 – Na današnji seji so nadzorniki odprli prispele prijave na razpis za predsednika uprave družbe Hit in sklenili, da vloge predajo v pregled zunanji kadrovski agenciji. Seja je potekala v petčlanski sestavi nadzornega sveta, brez predstavnika države.

Svet vode v hotelu Špik drugo najboljše slovensko pokrito kopališče

Kranjska Gora, 16. oktober 2018 – Na 28. izboru za najboljša slovenska kopališča se je Svet vode v kranjskogorskem alpskem resortu Špik v kategoriji pokritih kopališč po izboru obiskovalcev uvrstil na drugo mesto.

Hitovi gostinci s 5 kapami vodnika Gault & Millau

Nova Gorica, 21. oktober 2018 – V prvi izdaji samostojnega Gault & Millau vodnika v Sloveniji sta predstavljeni tudi Hitovi novogoriški restavraciji Calypso (Hotel Perla) in Tiffany (Hotel Park). Calypso se z oceno 16,5 (3 kape) uvršča na sedmo mesto med vsemi ocenjenimi restavracijami in dokazuje, da je najboljša hotelska restavracija v Sloveniji. Tiffany pa z 2 kapama prinaša potrditev znanj, predanosti in profesionalnosti Hitovega gostinskega kadra ter kakovosti gostinskih storitev.

Hitovci s priznanji Turistično gostinske zbornice za kakovost in uspešnost ter priznanji in medaljami na GTZ

Kranjska Gora, 9. 10. 2018

Tomi Pance predstavil svojo kavno kreacijo na mednarodnem barista tekmovanju

Nova Gorica, 8. oktober 2018

Hitova Perla oktobra v rožnati preobleki

Nova Gorica, 4. oktober 2018 – Družba Hit se pridružuje podpornikom akcije »Rožnati oktober«, ki jo z namenom osveščanja o raku dojk, tradicionalno organizira združenje Europa Donna Slovenija.

Delovni obisk organizatorjev poslovnih dogodkov

Nova Gorica, 1. oktober 2018 - Minuli konec tedna je družba Hit v sodelovanju s Kongresnoturističnim uradom Slovenije in STO izpeljala delovni obisk organizatorjev poslovnih srečanj in dogodkov na Goriškem.

Perlina restavracija Calypso prvič odpira vrata Tednu restavracij

Nova Gorica, 28. september 2018 – Danes zjutraj so se odprle rezervacije za jesenski Teden restavracij, ki velja za najokusnejši teden letošnje jeseni.

Gobarje in kuharje letos razveseljuje bogata bera jurčkov

Nova Gorica, 27. september 2018. V hotelu Sabotin v Solkanu bodo v ponedeljek, 1. oktobra 2018, odprli že 21. razstavo gob.

Nadzorni svet odpoklical upravo družbe Hit

Nova Gorica, 24. september 2018. Nadzorni svet odpoklical upravo družbe Hit.

Hitova Korona v novi preobleki

Kranjska Gora, 21. september 2018 - Prenova igralniško-zabaviščnega centra Korona v Kranjski Gori, največja investicija družbe Hit v zadnjem desetletju.

Kitajski turistični agentje na delovnem obisku Slovenije

Nova Gorica, 17. 9. 2018 – V sklopu aktivnosti leta turizma Evrope in Kitajske je družbi Hit v sodelovanju z Slovensko turistično organizacijo minuli konec tedna v Slovenijo uspelo pritegniti predstavnike kitajskih turističnih agencij in jih prepričati, da so Hitove destinacije na prihode kitajskih turistov dobro pripravljene.

Hitova Perla praznuje srebrni jubilej

Nova Gorica, 13. september 2008 – Prihajajoči konec tedna bo največji Hitov igralniško-zabaviščni center Perla, ki je prvi v Evropi ponudil ameriški model iger na srečo, praznoval 25-letnico poslovanja. Več kot 17 milijonov obiskov igralnice, gostje iz 170 držav sveta, 10.000 nastopajočih na odru Arene, rekordni dobitek na igralnih avtomatih 936.400 €, 593 redno zaposlenih, so le nekatere izmed številk, ki Perlo odlikujejo kot enega najbolj prepoznavnih produktov slovenskega turizma doma in na tujem.

Park Wine Party, zdravica letošnji trgatvi

Park, Casinò & Hotel - petek, 31. 8. 2018 // 20.00.
Poletni večer v družbi prijateljev, preplet okusov vrhunske kulinarike in požirkov žlahtne kapljice ter zabava z dobro glasbo pod novogoriškim zvezdnatim nebom.

Za športne priprave izbrali Goriško

V družbi Hit so na Goriško pritegnili različne športnike in ekipe, ki tu izvajajo programe poletnih športnih priprav.

Družba Hit bo izplačala 1,2 mio evrov dividend

Nova Gorica, 10. 7. 2018 – Skupščina družbe Hit se je na današnji seji seznanila z letnim poročilom družbe in skupine Hit za poslovno leto 2017 ter podelila razrešnice upravi in nadzornemu svetu za leto 2017. Skupščina je določila delitev dobička družbe delničarjem in se seznanila z novima članoma nadzornega sveta družbe Hit, to sta Alan Bofulin in Uroš Radojević.

Na dogodku IMEX Frankfurt poteka predstavitev produktov poslovnega turizma vseh treh Hitovih destinacij

The Worldwide Exhibition for Incentive Travel, Meetings and Events, ki poteka v Frankfurtu med 15. in 17. majem,  je eden najpomembnejših dogodkov s področja poslovnega turizma na svetu.

V Novi Gorici se pričenja 13. Festival vrtnic

Nova Gorica, 25. april 2018 – V Novi Gorici se bo letos odvil že trinajsti festival, posvečen roži vseh rož, ki krasi tudi grb mesta. Gre za osrednji pomladni, kulturno-turistični in poučni dogodek, ki že vrsto let poteka v organizaciji Goriškega društva
ljubiteljev vrtnic v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica, družbo Hit in Frančiškanskim samostanom na Kostanjevici. Tudi letos bo, kakor vsako leto, razpet čez ves mesec maj, s pisano paleto dogodkov in doživetij, povezanih z vrtnicami.

13. Festival vrtnic

Nova Gorica, 19. 4. 2018 - z veseljem najavljamo letošnji FESTIVAL VRTNIC.

Veliki izzivi kadrovanja v gostinstvu in turizmu

Kariernega sejma v Novo Gorici, ki velja za enega vidnejših dogodkov na področju zaposlovanja v Sloveniji, se danes kot največji zaposlovalec v Mestni občini Nova Gorica udeležuje tudi družba Hit.

Dijaki iz Sicilije po evropske izkušnje v Slovenijo

Nova Gorica, 28. 2. 2018 – Družba Hit je v minulem tednu skupaj s predstavništvom STO v Italiji, Postojnsko jamo in Javnim zavodom Turizem Ljubljana izpeljala turistično–predstavitveni dogodek v Palermu. Prav s Sicilije pa danes v Slovenijo prihaja nova skupina dijakov, ki bo program srednješolskega izobraževanja nadgradila z dragocenimi izkušnjami v tujem okolju.

Zvonko Šuler sporazumno zaključuje svoj mandat v družbi Hit

Nova Gorica, 13. februar 2018 – Član uprave družbe Hit Zvonko Šuler je danes s predsednikom nadzornega sveta družbe Hit, Marjanom Pintarjem, sklenil dogovor o sporazumnem prenehanju mandata člana uprave in pogodbe o zaposlitvi.

V Benetkah se uradno pričenja leto turizma Evrope in Kitajske

Nova Gorica, 19. 1. 2018 – V Benetkah hkrati s slovesnostjo ob začetku leta turizma Evrope in Kitajske (ECTY) z visokimi političnimi in institucionalnimi predstavniki Evropske unije in Ljudske Republike Kitajske poteka prvi turistični vrh EU–Kitajska s poslovnim forumom. Na dogodku, ki ga organizirata Kitajska nacionalna turistična administracije (CNTA) in Evropska komisija, sodeluje tudi družba Hit, ki je na prihode kitajskih turistov dobro pripravljena.

Center Mond 10-letnico poslovanja zaokrožuje z najuspešnejšim poslovnim letom doslej

Šentilj v Slovenskih Goricah, 12. december 2017 – V Hitovem igralniško-zabaviščnem centru Mond, kjer je zaposlenih 157 delavcev, letos postavljajo nove mejnike v poslovanju z rekordnimi prihodki iz igralništva in gostinstva ter z visoko zasedenostjo hotela. V prvem letu poslovanja hotela Mond so zabeležili 13.000 nočitev, v igralnici pa letos več kot 250.000 obiskov.

Najboljši italijanski boksarji prihajajo v Novo Gorico

Nova Gorica, 4. december 2017 – V družbi Hit so vnovič prepričali organizatorje velikih športnih tekmovanj v čezmejno sodelovanje. V prihodnjih dneh bodo namreč v Novi Gorici gostili najboljše italijanske boksarje, ki se bodo v Gorici potegovali za naslove najboljših na državnem prvenstvu Italije.

Prenovljena planiška Kavka sprejela prve goste

Kranjska Gora, 29. 11. 2017 – V Planici po zaključeni prenovi vrata odpira objekt Kavka, ki ga upravlja družba Hit Alpinea.

 

 

Nova Gorica in družba Hit v novo leto z največjo video voščilnico in digitalnim ognjemetom

Nova Gorica, 29. november 2017 – Družba Hit bo v koraku z zadnjimi trendi iz svetovnih prestolnic poskrbela za popestritev božično-novoletne okrasitve mesta Nova Gorica.

Ramada Resort Kranjska Gora prejel znak Slovenia Green Accommodation

Na letošnjih Dnevih slovenskega turizma - DST, ki so potekali v Kranjski Gori, je Ramada Resort Kranjska Gora prejel mednarodni trajnostni certifikat Travelife, zdaj pa se mu je pridružuje tudi znak Slovenia Green Accomodation

 

Hitovci z vrsto odličij na Gostinsko turističnem zboru Slovenije

Nova Gorica, 19. oktober 2017 – Na 64. Gostinsko-turističnem zboru Slovenije (GTZ), ki je potekal v Kranjski Gori, so se Hitovi gostinci izkazali z izjemno bero medalj in priznanj.

 

Gostinsko turistični zbor Slovenije: Hitovci s priznanji Turistično gostinske zbornice za kakovost in uspešnost

Kranjska Gora, 17. 10. 2017 – Danes se je v Kranjski Gori pričel že 64. Gostinsko turistični zbor Slovenije (GTZ), ki ga skupaj z Dnevi slovenskega turizma gosti družba Hit Alpinea.

 

Ko se v pokru pomerijo profesionalci ...

Nova Gorica, 1. september 2017 – Slovenija bo v naslednjem tednu gostila evropsko prvenstvo igralniških delavcev v pokru. Tekmovanje DealerEM letos gosti družba Hit, potekalo pa bo v novogoriški Perli.

Primorski vinarji tik pred letošnjo trgatvijo na Parkovem festivalu vin in kulinarike Park Wine Party

Vas zanima kakšna bo letošnja trgatev?

Enega najboljših sladoledov v Evropi lahko pokusite v Novi Gorici
Slovenski sladoled na evropskem prvenstvu v Bologni

Nova Gorica, 24. 7. 2017 – Jutri, v torek, 25. julija, se bo v italijanskem mestu Bologna za naslov evropskega prvaka v pripravi sladoleda pomerilo 20 finalistov in 8 evropskih držav.

Kamp Špik v prvem letu delovanja obiskali gostje iz več kot 30 držav

V Kampu Špik so prvo leto delovanja zakrožili s posodobitvami in novostmi za še udobnejše bivanje gostov.

Prihod vlaka "Soča Expressz" s 500 madžarskimi turisti

Napovedujemo prihod večje organizirane skupine turistov iz Madžarske, ki bodo v nedeljo, 16. julija, prispeli na železniško postajo v Novo Gorico.

Nadzorni svet družbe Hit vodi Marjan Pintar

Nova Gorica, 10. 7. 2017 – Danes se je na konstitutivni seji sestal nadzorni svet družbe Hit v novi sestavi. Nadzorniki so za predsednika nadzornega sveta imenovali Marjana Pintarja, namestnik predsednika je postal Simon Bratina. V nadaljevanju seje se bodo člani nadzornega sveta seznanili z rezultati tekočega poslovanja družbe Hit.

Večerja ali poletni izlet?

Oboje: Hit Alpinea predstavlja »Večerjo 3 dežel«.

Družba Hit bo izplačala 1,3 mio evrov dividend

Nova Gorica, 19. 6. 2017 – Skupščina družbe Hit se je na današnji seji seznanila z letnim poročilom družbe Hit in konsolidiranim letnim poročilom Skupine Hit za poslovno leto 2016 ter podelila razrešnice upravi in nadzornemu svetu za leto 2016. Skupščina je določila delitev dobička družbe delničarjem in zaposlenim ter imenovala tri nove nadzornike družbe Hit, ki so: Irma Frelih, Marjan Pintar in Gregor Bajraktarević.

Družba Hit z obsežnim ciklom razvojnih investicij

Nova Gorica, 13. junij 2017 – Uprava družbe Hit je na današnji novinarski konferenci predstavila rezultate poslovanje družbe v letu 2016, ocene poslovanja v prvi tretjini letošnjega leta ter ključne korake razvoja družbe Hit v prihodnje, s poudarkom na vlaganjih v razvoj kadrov ter dvigu kakovosti slovenske turistične ponudbe.

V Kampu Špik prvič mednarodno srečanje lastnikov motorjev Gold wing

Organizator mednarodnega srečanja je Združenje Gold wing Slovenija, ki je član evropske Gold wing federacije (GWEF), kjer je sicer včlanjeno 27 držav.

V Kampu Špik prvič mednarodno srečanje lastnikov motorjev Gold wing

Organizator mednarodnega srečanja je Združenje Gold wing Slovenija, ki je član evropske Gold wing federacije (GWEF), kjer je sicer včlanjeno 27 držav.

Med Slovenci je kultura kampiranja vedno bolj razširjena

Gozd Martuljek, 2. junij 2017 – V Kampu Špik v Gozdu Martuljku se danes pričenja že četrto srečanje slovenskih kampistov, ki ga organizira Freedom Center iz Celja.

Ob hotelu Mond zasadili nov butični vinograd

Šentilj v Slovenskih Goricah, 31. maj 2017 – Štajerska je od minulega konca tedna bogatejša za manjši, a prav poseben vinograd. Gre za sto trsov sorte muškat otonel, ki so jih skupaj z gosti zasadili ob igralniško-zabaviščnem centru Mond v Šentilju. Z razvijanjem zanimivih turističnih vsebin in dogodkov v Mondu skrbijo za nadgradnjo kakovosti storitev za goste, predvsem s povezovanjem z lokalnimi turističnimi ponudniki in pridelovalci hrane.

Čistopis dnevnega reda 29. skupščine in Zahteva delničarja za razširitev dnevnega reda

Uprava družbe HIT d.d. Nova Gorica, skladno z 298. členom Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1), objavlja zahtevo za razširitev dnevnega reda 29. seje skupščine družbe HIT d.d. Nova Gorica, čistopis dnevnega reda in dopolnitev obrazložitve točk dnevnega reda 29. seje skupščine HIT d.d. Nova Gorica.

Predsednik nadzornega sveta družbe Hit podal odstopno izjavo
Sklic 29. skupščine Hit d. d. in ostala gradiva

Uprava družbe HIT d. d. Nova Gorica sklicuje 29. sejo skupščine, ki bo dne 19. 6. 2017 ob 11.00 uri v hotelu Perla, dvorana Pinta, Kidričeva 7, Nova Gorica

Mednarodni kulinarični izziv povezal Kranjsko Goro

Kranjska Gora, 11. 5. 2017 - Štiriinpetdeset tekmovalk in tekmovalcev iz šestih držav, in sicer Italije, Ukrajine, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Slovenije, se je v dveh tekmovalnih dneh pomerilo v štirih kategorijah.

Šefi pred zadnjim tekmovalnim dnem očarali Kranjsko Goro
Vabilo na predstavitev 12. Festivala vrtnic v Novi Gorici

Nova Gorica, 21. 4. 2017

Kuharski talenti se vračajo v Kranjsko Goro

Kranjska Gora, 19. 4. 2017

Najboljši sladoled v Sloveniji lahko pokusite v novogoriški Perli

Nova Gorica, 5. april 2017 – Danes se je v Hitovem igralniško-zabaviščnem centru Perla na prvem državnem prvenstvu v pripravi sladoleda pomerilo devet slaščičark in slaščičarjev.

V novogoriški Perli prvo državno prvenstvo v pripravi sladoleda

sreda, 5. april 2017

Nova uprava družbe Hit mandat pričenja v polni sestavi

Nova Gorica, 3. april 2017 – Novo upravo družbe Hit, ki danes uradno pričenja petletni mandat, vodi predsednik Janez Mlakar skupaj s tremi člani uprave Zvonkom Šulerjem, Marjanom Zaharjem in Tevžem Korentom. Glavni izziv uprave predstavlja trajnostno delovanje skupine Hit kot generatorja razvoja slovenskega igralništva, turizma in zabave.

Potomka Stare trte našla nov dom pred vinskim hotelom Mond v Šentilju

Šentilj v Slovenskih Goricah, 1. april 2017 – Hotel Mond postaja prvi hotel na svetu s potomko najstarejše trte na svetu, novosti pa so veseli tudi v Šentilju, saj je to tudi prva potomka Stare trte v njihovi občini.

Janez Mlakar imenovan za novega predsednika uprave družbe Hit

Nova Gorica, 9. marec 2017 – Nadzorni svet družbe Hit je na včerajšnji 57. redni seji za novega predsednika uprave imenoval Janeza Mlakarja.

Potomka Stare trte v vinski Hotel Mond

Šentilj v Slovenskih Goricah, 3. marec 2017 – Danes so mariborskem Lentu slovesno opravili že 38. slovesno Rez Stare trte. Eno izmed simbolnih rozg in listino o skrbniku in gospodarju potomke je prejel tudi šentiljski igralniško-zabaviščni center Mond, ki v novem hotelu razvija posebne vinsko-turistične vsebine za goste.

Hit Alpinea po novem lastniško bolj povezana z družbo Hit

Nova Gorica, 28. februar 2017 – Skupščina družbe Hit Alpinea je danes podala soglasje k prodaji nepremičnin kampa in hotela Špik ter soglašala s povečanjem osnovnega kapitala družbe Hit Alpinea s stvarnim vložkom družbe Hit. Družba Hit po prenosu delnic manjšinskih delničarjev družbe Hit Alpinea načrtuje pomembna vlaganja v nadaljnji razvoj destinacije Kranjska Gora.

V ožji izbor za predsednika uprave družbe Hit trije kandidati
Z vinsko-kulinaričnimi festivali po poti dvigovanja kulture uživanja vin

Nova Gorica, 13. 2. 2017 – festival Park Wine Stars je že tretje leto zapored prepričal številne ljubitelje vinsko-kulinaričnih doživetij. Ti so minuli petek v Hitovem igralniško-zabaviščnem centru Park spoznavali vinsko kapljico 29 primorskih vinskih hiš in pri tem skušali najti tisto pravo vzporednico petim vrhunskim kreacijam Hitovih chefov. Prav v tednu kulture so tovrstni dogodki prava priložnost za osebno rast kulture uživanja vin.

Na največjem poker turnirju v zgodovini Slovenije zmaga v Italijo, Slovenec četrti

Nova Gorica, 8. februar 2017 – Sinoči se je v Hitovi Perli zaključil šestdnevni turnir v pokru Premier Million, ki je postregel s številnimi rekordnimi številkami. Zmagal je Italijan Marco Iodice, veliko pozornosti pa je z igro požel Belokranjec Nikola Čokeša, ki si je s četrtim mestom prislužil 95.000 evrov. V Hitu napovedujejo nove velike turnirje v pokru in evropsko poker prvenstvo zaposlenih v igralništvu.

54. redna seja nadzornega sveta družbe Hit d.d.

Nova Gorica, 26. januar 2017 – V družbi Hit je danes potekala 54. redna seja nadzornega sveta.

V Novi Gorici podirajo rekorde

Nova Gorica, 24. januar 2017 – V Hitovi Perli odštevajo do pričetka turnirja v pokru z najvišjim zagotovljenim nagradnim skladom v tem delu Evrope. Za glavni turnir »Premier Million«, ki se pričenja 2. februarja, je namreč zagotovljenih kar milijon evrov, zmagovalca pa čaka 300.000 evrov. Turnir bo na Goriško za več dni pritegnil številne udeležence iz različnih evropskih držav.

Družba Hit iz sanacije prešla v fazo rasti in razvoja

V družbi Hit so danes predstavili ocene poslovanja družbe v prvih enajstih mesecih letošnjega leta, prve napovedi o zaključku poslovnega leta 2016 ter osnove plana poslovanja za leto 2017, ki predvideva nadaljnjo rast in razvoj družbe. Na razpis za novega predsednika uprave se je prijavilo 14 kandidatov.

Novinarska konferenca družbe Hit ob zaključku poslovnega leta
Hitov hotel Mond, pomembna pridobitev slovenskega turizma brez pomoči države

Šentilj v Slovenskih Goricah, 15. december 2016 – V družbi Hit danes odpirajo nov, energetsko učinkovit in moderno zasnovan hotel Mond v sklopu istoimenskega igralniško-zabaviščnega centra v Šentilju. Minister Počivalšek poudarja, da gre za pomembno pridobitev slovenskega turizma brez pomoči države. V Hitu so projekt zaključili v predvidenih časovnih in finančnih okvirih. Z novim hotelom širijo trge in nadaljujejo razvoj zaokroženih turističnih destinacij.

Hit in Interblock s Perlino Pulse Areno v igralniško–zabaviščno prihodnost

Nova Gorica, 8. december 2016 – Slovenski družbi Hit in Interblock danes v igralniško-zabaviščnem centru Perla predstavljata igralniško-zabaviščni trend prihodnosti. Perlina Pulse Arena, prva v Evropi in edina izven Severne Amerike, zabavo in igro združuje s sodobnimi mehanizmi interaktivnosti in socializacije ter obrača koncept klasičnega igralništva na glavo.

Družbo Hit bo začasno vodil Zvonko Šuler

Nova Gorica, 29. november 2016 – Nadzorni svet družbe Hit je na današnji 49. seji sprejel sklep, da bo družbo Hit od začetka leta 2017 za obdobje šestih mesecev oz. do imenovanja nove uprave vodil dosedanji član uprave, Zvonko Šuler. Prav tako je nadzorni svet po predlogu Sveta delavcev družbe Hit za delavskega direktorja potrdil Marjana Zaharja.

Hotel Alpina z novim lastnikom v zimsko sezono

Kranjska Gora, 30. november 2016 – V družbi Hit Alpinea se danes zaključuje prodajni proces nepremičnine hotela Alpina v Kranjski Gori. Z novim lastnikom, slovensko družbo Links, so po izpolnitvi vseh odložnih pogojev prodajne pogodbe že opravili primopredajo nepremičnine. Vsi delavci hotela Alpina ohranjajo zaposlitev v družbi Hit Alpinea, kjer se intenzivno pripravljajo na začetek zimske sezone.

Ramada Resort vnovič z nagrado za najboljši slovenski smučarski hotel

Kranjska Gora, 21. november 2016 - Že četrto leto zapored je hotel Ramada Resort Kranjska Gora dobil mednarodno nagrado World Ski Award za najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Dimitrij Piciga bo družbo Hit vodil do konca letošnjega leta

Nova Gorica, 17. november 2016 – Na današnji 45. seji nadzornega sveta družbe Hit je bil sprejet sklep o sklenitvi sporazuma o predčasnem prenehanju mandata mag. Dimitrija Picige kot predsednika uprave.

Hit Alpinea z zgodbo gorskega Ledenca navdušila obiskovalce Meseca oblikovanja

V okviru Meseca oblikovanja je že osmič potekala predstavitev kulinaričnih izdelkov v turizmu...

Večerja v čast predsedniku Republike Slovenije

Hitovi gostinci poskrbeli za vrhunsko kulinarično zgodbo v Vatikanu.

Hitovi gostinci uspešni v Radencih

Nova Gorica, 13. oktober 2016 – Na 63. Gostinsko-turističnem zboru Slovenije (GTZ), ki je potekal v Radencih, so se Hitovi gostinci izkazali z izjemno bero medalj in priznanj. Predstavniki družbe Hit Alpinea so prevzeli prapor in organizacijo 64. GTZ, ki bo prihodnje leto v Kranjski Gori.

Na razstavi gob v Solkanu tudi redek primerek zelenolistne temnolistke

Nova Gorica, 3. oktober 2016 – V Hitovem hotelu Sabotin v Solkanu so danes odprli že 19. razstavo gob, kjer je predstavljenih več kot 160 različnih primerkov gliv. Člani Gobarskega društva Nova Gorica kot posebnost letošnje razstave izpostavljajo zelenolistno temnolistko (lat. Melanophyllum eyrei). Razstavo, ki si jo je mogoče ogledati do srede, 5. oktobra, spremlja tudi zanimiva kulinarična ponudba jedi z gobami.

Vabilo na tradicionalno razstavo gob in teden jedi z gobami

Hotel Sabotin vabi na tradicionalno RAZSTAVO GOB in TEDEN JEDI Z GOBAMI!

Hit in Interblock v inovativno nadgradnjo evropskega koncepta zabavnega igralništva

Nova Gorica, 25. avgust 2016 – Kakšno bo igralništvo prihodnosti?

Park Wine Party, sproščen večer s primorskimi vinarji še pred letošnjo trgatvijo

Nova Gorica, 17. avgust 2016 – Kakšna bo letina? Vprašanje, ki se mu navadno vinarji tik pred trgatvijo vraževerno izogibajo. Odgovore nanj boste lahko poiskali na dogodku Park Wine Party. To bo zabaven zaključek poletja v družbi primorskih vinarjev in gostincev, ki se bodo v Novi Gorici, pred Hitovim igralniško-zabaviščnim centrom Park zbrali v petek, 26. avgusta, zvečer.

Družba Hit in Goriška vedno bolj zanimivi za organizatorje velikih mednarodnih prireditev

Nova Gorica, 7. julija 2016 - V Novi Gorici te dni poteka italijansko prvenstvo v biljardu z množično udeležbo, v prihodnjem tednu pa so bodo tu ustavili tudi italijanski prvaki v boksu in večja skupina madžarskih turistov, ki jih zanima dediščina Soške fronte. V družbi Hit z intenzivnim trženjem na Goriško privabljajo nove mednarodne dogodke, s katerimi dvigujejo ob-igralniško realizacijo in se še tesneje povezujejo z lokalnimi turističnimi akterji.

Novinarska konferenca o zaključku ITA prvenstva v biljardu

četrtek, 7. julij, 10.30, igralniško-zabaviščni center Perla, Nova Gorica

Zaključek italijanskega prvenstva v biljardu

Nova Gorica od 30. 6. 2016 gosti 11-dnevni zaključek italijanskega prvenstva v biljardu

Družba Hit Larix oživlja Kamp Špik v Gozdu Martuljku

Kranjska Gora/Gozd Martuljek, 21. junij 2016 – Skupina Hit je danes v Gozdu Martuljku predstavila novo nastajajoče središče za kampiranje, ki skupaj s hotelom Špik sooblikuje zaokroženo turistično območje.

Slovenski smučarski reprezentanti kondicijo nabirajo na Goriškem

Družba Hit na Goriškem v teh dneh gosti priprave slovenske moške smučarske reprezentance. Štiritedenski kondicijski trening, športniki izvajajo pod budnim očesom Andree Massija, strokovnega svetovalca Smučarske zveze Slovenije in trenerke Nike Radjenovič.

Vabilo na novinarsko konferenco s predstavitvijo novega Kampa Špik

Kamp Špik, ki bo popestril utrip celovitega turističnega središča v Gozd Martuljku, te dni dobiva povsem novo podobo.

Vabilo na novinarsko konferenco Smučarske zveze Slovenije in družbe Hit

Smučarska zveza Slovenije v sodelovanju z družbo Hit sklicuje novinarsko konferenco v času letošnjih kondicijskih priprav moške smučarske reprezentance, ki v teh dneh potekajo na Goriškem.

Družba Hit Alpinea oživlja gostinsko ponudbo v Planici

Kranjska Gora, 1. junij 2016 – Družba Hit Alpinea v objektu Kavka oživlja gostinsko ponudbo v Planici.

28. redna letna skupščina družbe Hit

Nova Gorica, 27. maj 2016 – V hotelu Perla bo v ponedeljek, 30. maja, potekala 28. redna letna skupščina delničarjev družbe Hit

Goriški praznik nogometa za Andreja Krivca

Nova Gorica, 22. maj 2016 – Skorajda poletno nedeljsko popoldan je na čezmejni nogometni spektakel GO Legends v novogoriški Športni park pritegnilo več kot 700 obiskovalcev.

Dober namen združuje Goriško

Nova Gorica, 19. maj 2016 – Na pobudo družbe Hit se bodo člani nogometne ekipe Hit Gorica, v nedeljo 22. maja, v novogoriškem Športnem parku za dober namen pomerili z mlajšimi generacijami prvakov ekipe Hit Gorica.

Hitov dobrodelni nogometni turnir

Napovedujemo Hitov dobrodelni nogometni turnir: nedelja, 22. maj, 16.00, Športni park Nova Gorica

Štefan Sraka, prvi zmagovalec Mednarodnega kulinaričnega festivala v Kranjski Gori

Kranjska Gora, 9. maj 2016 – Minuli konec tedna so v hotelih družbe Hit Alpinea v Kranjski Gori s prvim Mednarodnim kulinaričnim festivalom poskrbeli za zanimivo popestritev turističnega utripa destinacije.

Združeni Štajerci si želijo novih priložnosti za skupne vinske zgodbe

Šentilj, 6. maj 2016 – V igralniško-zabaviščnem centru Mond so v sodelovanju z Zavodom vinskega turizma Vinofeel sinoči organizirali festivalsko srečanje slovenskih in avstrijskih vinarjev s skupne štajerske vinske poti.

Štajerska vina brez meja

Šentilj, 28. aprila 2016 – V igralniško-zabaviščnem centru Mond tudi v času gradnje novega hotela nadaljujejo s povezovanjem lokalnih vinskih zgodb in pridelovalcev vin. V četrtek, 5. maja, bodo v sodelovanju z Zavodom vinskega turizma Vinofeel na posebnem dogodku predstavili kar 33 vzorcev vin 11 vinskih hiš iz slovenskega in avstrijskega štajerskega.

Sklic 28. skupščine Hit d. d. in ostala gradiva

Uprava družbe HIT d. d. Nova Gorica sklicuje 28. skupščino, ki bo dne 30. 5. 2016 ob 12.30 uri v hotelu Perla, Kidričeva 7, Nova Gorica v Modri sejni sobi.

Prvi Mednarodni kulinarični festival v Kranjski Gori

Kranjska Gora, 26. april 2016 - V hotelu Ramada Resort v Kranjski Gori bo v petek in soboto, 6. in 7. maja 2016, potekal prvi Mednarodni kulinarični festival. Gre za dogodek na katerem bo sodelovalo več kot 30 tekmovalcev iz 8 različnih držav. Obiskovalcem se ob spoznavanju lokalnih turističnih posebnosti obeta tudi eno-gastronomski večer s podpisom treh vrhunskih kuharskih chefov.

V Novi Gorici se pričenja 11. Festival vrtnic

Nova Gorica, 25. april 2016 – Goriško društvo ljubiteljev vrtnic (GDLV), družba Hit in Mestna občina Nova Gorica (MONG) so pripravili bogat program že 11. Festivala vrtnic. Ta priljubljena pomladna prireditev tudi letos prinaša pisano paleto dogodkov in doživetij povezanih z vrtnicami, ki so postale prepoznavni simbol Nove Gorice in Goriške.

Brazilski tour operaterji na obisku Slovenije

Skupina Hit v sodelovanju z brazilskim podjetjem Christiane Chabes Representações (CChotels) organizira od danes pa do ponedeljka, 18. aprila, študijsko turo po Sloveniji za skupino lastnikov in predstavnikov osmih tamkajšnjih turističnih agencij in operaterjev.

Hitov hotel Mond, največja novogradnja v slovenskem turizmu letos

Šentilj v Slovenskih Goricah, 25. marec 2016 – V družbi Hit so danes na novinarski konferenci v Šentilju predstavili podrobnosti pet milijonov evrov vrednega projekta izgradnje hotela Mond, ki bo zaživel že čez dobrih devet mesecev. Minister Počivalšek poudarja, da gre za pomembno pridobitev slovenskega turizma, v Hitu pa z uresničevanjem strategije stacionarnega igralništva nadaljujejo razvoj zaokroženih turističnih destinacij.

ITB Berlin: Primorska kulinarika in aktivna doživetja požela veliko zanimanja

14. 3. 2016 - včeraj se je v Berlinu zaključila že 50. mednarodna turistična borza ITB. Organizatorji so se ob jubileju pohvalili z rekordno udeležbo razstavljavcev ter obiskom, ki je presegel 120.000 zainteresiranih predstavnikov strokovne javnosti.

PIŠKOTKI
Upravljavec spletnih mest podjetja Hit d.d. Nova Gorica, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani podjetja Google Inc.
Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Se strinjam«. Če kliknete »Se ne strinjam«, se piškotki ne bodo namestili. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.
Preberi več...
X SE STRINJAM SE NE STRINJAM