Sporočila za javnost

Družbi Hit Alpinea priznanje Sejalec za leto 2019

Na letošnjih Dnevih slovenskega turizma je družba Hit Alpinea za turistični produkt »Večerja treh dežel« prejela priznanje Sejalec. Gre za najvišje priznanje za inovativne turistične produkte, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija.

Fotografski utrinki kličejo k odkrivanju posebnosti širšega goriškega prostora

Sinoči so v avli Hotela Sabotin v Solkanu odprli razstavo fotografskih del, ki so jih avtorji prijavili na Hitov foto-natečaj »Ko kamen spregovori – vpetost kamna v podobo krajine in življenje ljudi na stiku Mediterana in Alp«.

V Mondu z mehurčki pričakali letošnji december

Minulo soboto se je v Hotelu Mondu v Šentilju potekal prvi salon mehurčkov, dogodek, ki je povezal pridelovalce in ljubitelje penečih vin ter ponudil marsikatero zanimivo spoznanje in odkritje, ki bo v kozarcih pospremilo praznične dni.

V Hitu predali donacijo ob zaključku akcije »Rožnati oktober«

Nova Gorica, 25. november 2019 – Kulinarični vodnik Gault & Millau Slovenija za leto 2020 predstavlja tudi dve Hitovi restavraciji: Calypso (hotel Perla) in Tiffany (hotel Park).

Ramada Resort Kranjska Gora je najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Kranjska Gora, 25. november 2019 – V Kranjsko Goro prihaja »smučarski oskar«, novo mednarodno priznanje. Ramada Resort, ki ga upravlja družba Hit Alpinea, je z osvojitvijo nagrade World Ski Award že sedmič postal najboljši smučarski hotel v Sloveniji.

V Hitu predali donacijo ob zaključku akcije »Rožnati oktober«

Nova Gorica, 20. november 2019 – Družba Hit se je v preteklem mesecu pridružila podpornikom akcije »Rožnati oktober«, ki jo z namenom osveščanja o raku dojk, v Sloveniji tradicionalno organizira združenje Europa Donna.

Predaja donacije ob zaključku akcije "Rožnati oktober"

Hotel Perla, Nova Gorica // 20. 11. 2019 // 10.30

Simon Sitar najboljši natakar po izboru vodnika Gault & Millau

Na prireditvi, ki je sinoči potekala v Ljubljani, je samostojni kulinarični vodnik Gault & Millau Slovenija proslavil najboljše akterje na področju slovenske kulinarike za leto 2020. Posebno nagrado za najboljšega natakarja v Sloveniji prejel Simon Sitar, vodja strežbe v Hitovem igralniško-zabaviščnem centru Park v Novi Gorici.

Skupina Hit z odličnostjo zaključuje 66. Gostinsko turistični zbor Slovenije

Ljubljana, 13. 11. 2019 – Na letošnjem Gostinsko turističnem zboru (GTZ) je Skupino Hit zastopalo 14 tekmovalcev iz matične družbe Hit in 3 tekmovalci iz hčerinske družbe Hit Alpinea iz Kranjske Gore. Pomerili so se v 9 tekmovalnih kategorijah in osvojili dve zlati in dve srebrni odličji ter trak kakovosti.

Družbi Hit Alpinea priznanje Sejalec za leto 2019

Na letošnjih Dnevih slovenskega turizma je družba Hit Alpinea za turistični produkt »Večerja treh dežel« prejela priznanje Sejalec. Gre za najvišje priznanje za inovativne turistične produkte, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija.

Hitovci s priznanji Turistično gostinske zbornice za kakovost in uspešnost

Turistično gostinska zbornica je ob otvoritvi letošnjega Gostinsko turističnega zbora (GTZ) podelila priznanja za kakovost in uspešnost, med prejemniki so tudi zaposleni in projekti družbe Hit.

Vabilo na srečanje pred začetkom 11. Letne konference o demenci

8. 11. 2019 // 8:30 // Hotel Perla, Nova Gorica

Svet vode v hotelu Špik drugo najboljše slovensko pokrito kopališče

Kranjska Gora, 17. oktober 2019 – Na 29. izboru za najboljša slovenska kopališča je Svet vode v kranjskogorskem hotelu Špik v kategoriji pokritih kopališč po izboru obiskovalcev zasedel drugo mesto.

Kristjan Devetak iz družbe Hit prejel priznanje za varnostnika leta 2018

Ljubljana, 16. 10. 2019 – Na 4. Dnevu nacionalne varnosti, ki danes poteka v prostorih Fakultete za družbene vede v Ljubljani, je Inštitut za varnostno kulturo podelil odlikovanje najboljšemu varnostniku za leto 2018.

Pestra gobarska bera presenetila tudi poznavalce: prvič v Sloveniji našli primerek gobe diplomitoporus flavescens

Nova Gorica, 7. oktober 2019 – V Hitovem hotelu Sabotin v Solkanu so v sodelovanju z Gobarskim društvom Nova Gorica danes odprli že 22. razstavo gob.

Hotel Sabotin vabi na razstavo gob in mesec jedi z gobami

Že dvaindvajseto leto v hotelu Sabotin v Solkanu v sodelovanju z Gobarskim društvom Nova Gorica prirejajo RAZSTAVO GOB, ki jo bodo na vrtu restavracije, pod arkadami zelene glicinije, odprli v ponedeljek, 7. oktobra, ob 15. uri.

Avstrijski agenti po vipavskem, Goriški, Krasu in Brdih

Nova Gorica, 4. oktober 2019 – Predstavniki avstrijskega združenja srednjih in majhnih turističnih agencij in organizatorjev potovanj (ÖVT) se te dni mudijo na delovnem obisku Vipavske doline, Goriške, Krasa in Brd.

Hitova Perla oktobra v rožnatih odtenkih

Nova Gorica, 2. oktober 2019 – Nocoj bo pročelje Hitovega centra Perla v Novi Gorici zasijalo v rožnati barvi.

Hitov Hotel Lipa prejel okoljski certifikat Zeleni ključ

Nova Gorica, petek, 27. september - Hitov Hotel Lipa v Šempetru pri Gorici odslej poleg oznake za kolesarjem prijazen hotel nosi tudi mednarodno okoljsko oznako »Green Key«. Okoljski certifikat Zeleni ključ je vodji Hotela Lipa danes slavnostno izročil predstavnik društva Doves FEE Slovenija, ki je pooblaščeno za izvajanje okoljskih programov v Sloveniji.

Zeleni ključ za Hotel Lipa

Vabilo na dogodek: Zeleni ključ za Hotel Lipa, 27. 9. 2019 // 11.00