Sporočila za javnost

Glocal Gourmet: lokalne kulinarične zgodbe za trajnostno prihodnost

Šempeter pri Gorici, 14. marec 2019 – V družbi Hit v sodelovanju z Biotehniško šolo iz Šempetra pri Gorici in priznanim italijanskim chefom Emanuelom Scarellom s projektom Glocal Gourmet postavljajo most med lokalnim eno-gastronomskim bogastvom ter trajnostnim življenjskim slogom.

V Mondu prepričali s prvim salon naravnih vin

Vino je zgodba narave in dela človeških rok. Narava ne pozna meja, zato so v prvem slovenskem eno-resortu Mond v Šentilju želeli združiti štajerske pridelovalce vin, ki v svojem delovanju stremijo k čim bolj sonaravni pridelavi (belih) vin s podaljšanim stikom jagodnih kožic z moštom – t. i. maceracijo.

Park Wine Stars, festival vin in doživetij, v novogoriški Park privabil številne obiskovalce

Park Wine Stars, festival vin in doživetij, v novogoriški Park privabil številne obiskovalce.

Hitova Perla s certifikatom kakovosti kongresnega turizma

Hitova Perla s certifikatom kakovosti kongresnega turizma.

Park Wine Stars, zdravica s primorskimi vinarji in Hitovimi kuharji

Slovenija je dežela vinskih zgodb in festivalov, takih in drugačnih dogodkov povezanih z vini in kulinariko. Festival Park Wine Stars, ki se je med ljubitelji vin, kulinarike in sproščenega druženja že dodobra uveljavil, z zanimivim programom vabi že peto leto zapored.

Tomaž Repinc je novi predsednik uprave družbe Hit

Nova Gorica, 12. december 2018 – Nadzorni svet družbe Hit je danes za novega predsednika uprave imenoval Tomaža Repinca, ki bo petletni mandat nastopil s 1. januarjem 2019.

Dobrodelni začetek adventnega časa

Kranjska Gora, 30. 11. 2018 – V družbi Hit Alpinea v sodelovanju s CUDV Radovljica predstavljajo dobre prakse za izboljšanje pogojev za življenje in delo oseb z motnjami v duševnem razvoju. V družbi Hit Alpinea so s pomočjo programov CUDV Radovljica dobili novega sodelavca v slaščičarni, sinoči pa so skupaj z varovanci CUDV Radovljica in VDC Jesenice pripravili dobrodelno večerjo v Ramada, Hotel & Suites Kranjska Gora.

Slovenski kuharji z bronom s svetovnega prvenstva

Nova Gorica, 28. november 2019 - V Luksemburgu se danes zaključuje svetovno kulinarično prvenstvo Villeroy et Boch Culinary World Cup, eno največjih tovrstnih tekmovanj na svetu.

V Perli eden najbolj priznanih japonskih chefov Hiroshi Ishida

Nova Gorica, 22. 11. 2018. V Perli eden najbolj priznanih japonskih chefov Hiroshi Ishida (restavracija MIBU).

Hitovi gostinci s 5 kapami vodnika Gault & Millau

Nova Gorica, 21. oktober 2018 – V prvi izdaji samostojnega Gault & Millau vodnika v Sloveniji sta predstavljeni tudi Hitovi novogoriški restavraciji Calypso (Hotel Perla) in Tiffany (Hotel Park). Calypso se z oceno 16,5 (3 kape) uvršča na sedmo mesto med vsemi ocenjenimi restavracijami in dokazuje, da je najboljša hotelska restavracija v Sloveniji. Tiffany pa z 2 kapama prinaša potrditev znanj, predanosti in profesionalnosti Hitovega gostinskega kadra ter kakovosti gostinskih storitev.

Podelitev nagrad World Ski Awards

Kranjska Gora, 19. november 2018 – V družbi Hit Alpinea so ponosni na novo mednarodno priznanje. Ramada Resort je že šestič zapored osvojila prestižno mednarodno nagrado World Ski Awards v kategoriji najboljši smučarski hotel v Sloveniji.

Donacija družbe Hit za združenje Europa Donna Slovenija

Nova Gorica, 9. november 2018 - Družba Hit se je v preteklem mesecu pridružila podpornikom akcije »Rožnati oktober«, ki jo z namenom osveščanja o raku dojk, v Sloveniji tradicionalno organizira združenje Europa Donna.

Družba Hit predaja donacijo ob zaključku akcije "Rožnati oktober"

Nova Gorica, 7. november 2018 -
Perla, Resort & Entertainment // 9. 11. 2018 // 10.00.

Sporočilo z 19. redne seje nadzornega sveta družbe Hit

Nova Gorica, 18. oktober 2018 – Na današnji seji so nadzorniki odprli prispele prijave na razpis za predsednika uprave družbe Hit in sklenili, da vloge predajo v pregled zunanji kadrovski agenciji. Seja je potekala v petčlanski sestavi nadzornega sveta, brez predstavnika države.

Svet vode v hotelu Špik drugo najboljše slovensko pokrito kopališče

Kranjska Gora, 16. oktober 2018 – Na 28. izboru za najboljša slovenska kopališča se je Svet vode v kranjskogorskem alpskem resortu Špik v kategoriji pokritih kopališč po izboru obiskovalcev uvrstil na drugo mesto.

Hitovi gostinci s 5 kapami vodnika Gault & Millau

Nova Gorica, 21. oktober 2018 – V prvi izdaji samostojnega Gault & Millau vodnika v Sloveniji sta predstavljeni tudi Hitovi novogoriški restavraciji Calypso (Hotel Perla) in Tiffany (Hotel Park). Calypso se z oceno 16,5 (3 kape) uvršča na sedmo mesto med vsemi ocenjenimi restavracijami in dokazuje, da je najboljša hotelska restavracija v Sloveniji. Tiffany pa z 2 kapama prinaša potrditev znanj, predanosti in profesionalnosti Hitovega gostinskega kadra ter kakovosti gostinskih storitev.

Hitovci s priznanji Turistično gostinske zbornice za kakovost in uspešnost ter priznanji in medaljami na GTZ

Kranjska Gora, 9. 10. 2018

Tomi Pance predstavil svojo kavno kreacijo na mednarodnem barista tekmovanju

Nova Gorica, 8. oktober 2018

Hitova Perla oktobra v rožnati preobleki

Nova Gorica, 4. oktober 2018 – Družba Hit se pridružuje podpornikom akcije »Rožnati oktober«, ki jo z namenom osveščanja o raku dojk, tradicionalno organizira združenje Europa Donna Slovenija.

Delovni obisk organizatorjev poslovnih dogodkov

Nova Gorica, 1. oktober 2018 - Minuli konec tedna je družba Hit v sodelovanju s Kongresnoturističnim uradom Slovenije in STO izpeljala delovni obisk organizatorjev poslovnih srečanj in dogodkov na Goriškem.

PIŠKOTKI
Upravljavec spletnih mest podjetja Hit d.d. Nova Gorica, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani podjetja Google Inc.
Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Se strinjam«. Če kliknete »Se ne strinjam«, se piškotki ne bodo namestili. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.
Preberi več...
X SE STRINJAM SE NE STRINJAM