Sporočila za javnost

Madžarski "Soča Expressz" v ponedeljek na goriškem peronu

Napovedujemo prihod večje organizirane skupine turistov iz Madžarske, ki bodo v ponedeljek, 5. 8. 2019, prispeli na železniško postajo v Novo Gorico.

Družba Hit bo izplačala 1,2 mio evrov dividend

Nova Gorica, 8. 7. 2019 – Danes je v novogoriški Perli potekala 31. redna skupščina družbe Hit. Na njej so se delničarji seznanili z letnim poročilom družbe in skupine Hit za poslovno leto 2018, podelili razrešnice upravi in nadzornemu svetu za leto 2018 ter določili delitev dobička družbe delničarjem. Skupščina je za novo članico nadzornega sveta družbe Hit imenovala Tino Kikelj, ki je na tem mestu zamenjala Marjana Pintarja.

Glocal Gourmet – trajnost in butičnost v velikih turističnih sistemih

Šempeter pri Gorici, 19. junij 2019 – V družbi Hit s projektom Glocal Gourmet dokazujejo, da je koncept trajnostnega turizma mogoče uveljaviti tudi v velikih hotelskih sistemih. S povezovanjem, ustvarjanjem novih priložnosti in doživetij za goste ter s pridobitvijo mednarodnih okoljskih certifikatov.

Vabilo na okroglo mizo Glocal Gourmet

sreda, 19. junij 2019 // 11.30
Biotehniška šola, Ulica padlih borcev 26, Šempeter pri Gorici

Družba Hit, MONG, SDH in KAD sklicujejo skupno srečanje s predstavniki medijev

četrtek, 6. 6. 2019 // 13.30 // Hotel Perla, Nova Gorica

Gregor Bajraktarević je novi predsednik nadzornega sveta družbe Hit

Nova Gorica, 31. maj 2019 - Predsednik nadzornega sveta družbe Hit Marjan Pintar je na včerajšnji 29. redni seji podal odstopno izjavo z mesta predsednika nadzornega sveta, bo pa še naprej opravljal funkcijo člana nadzornega sveta.

Družba Hit med najbolj inovativnimi v severnoprimorski regiji

Nova Gorica, 29. 5. 2019 – GZS Severno Primorska gospodarska zbornica Nova Gorica je danes v Tolminu izpeljala že 24. Srečanje gospodarstvenikov Primorske ter podelila priznanja  najboljšim inovatorjem v regiji. Družba Hit je na dogodku predstavila projekt Glocal Gourmet kot primer dobre prakse ravnanja z odpadki ter prejela srebrno priznanje za inovacijo »S poslovno analitiko do pravih prodajnih odločitev«.

V Kranjski Gori šov talentov in modna revija eko oblek finalistk za Miss Zemlje Slovenije 2019

Kranjska Gora, 20. maj 2019 – V družbi Hit Alpinea, ki je poslovni partner izbora Miss Earth Slovenije 2019, so minuli konec tedna uspešno izpeljali dve ocenjevalni prireditvi.

Sklic 31. skupščine Hit d. d. in ostala gradiva

Uprava družbe HIT d. d. Nova Gorica sklicuje 31. sejo skupščine, ki bo dne 8. 7. 2019 ob 11.00 uri v hotelu Perla, dvorana Pinta, Kidričeva 7, Nova Gorica

Syu Poropat je zmagovalka 4. Mednarodnega kulinaričnega festivala Kranjska Gora

Kranjska Gora, 10. maj 2019 - V Kranjski Gori se je zaključil 4. Mednarodni kulinarični festival, v sklopu katerega se je na tekmovanjih v štirih kategorijah pomerilo rekordnih 112 tekmovalcev iz 12 držav. Zmaga je tudi letos ostala v Sloveniji, in sicer je največje število točk in skupno zmago dosegla Syu Poropat. Med mladinci je sodnike najbolj navdušil Juš Dolničar.

The Slovenia Restaurant Awards: Calypso in Tiffany med TOP 10 slovenskimi hotelskimi restavracijami

Nova Gorica, 7. maj 2019 – Na izboru najboljših izbor najboljših slovenskih restavracij The Slovenia Restaurant Awards sta danes slavili kar dve Hitovi restavraciji: Perlin Calypso in Parkova restavracija Tiffany sta se uvrstila med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji.

Hit Super Jackpot: zmagovita sobota v Hitovih igralnicah

V Hitovih igralnicah minulo soboto izplačali kar 3 dobitke Hit Super Jackpot v skupni vrednosti več kot 207.000 €.

V Novi Gorici se pričenja 14. Festival vrtnic

Nova Gorica, 25. april 2019 – V Novi Gorici se bo letos odvil že štirinajsti festival, posvečen roži vseh rož, ki krasi tudi grb mesta. Gre za osrednji pomladni, kulturno-turistični in poučni dogodek, ki že vrsto let poteka v organizaciji Goriškega društva ljubiteljev vrtnic (GDLV) v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica, družbo Hit in Frančiškanskim samostanom na Kostanjevici.

Glocal Gourmet: lokalne kulinarične zgodbe za trajnostno prihodnost

Šempeter pri Gorici, 14. marec 2019 – V družbi Hit v sodelovanju z Biotehniško šolo iz Šempetra pri Gorici in priznanim italijanskim chefom Emanuelom Scarellom s projektom Glocal Gourmet postavljajo most med lokalnim eno-gastronomskim bogastvom ter trajnostnim življenjskim slogom.

V Mondu prepričali s prvim salon naravnih vin

Vino je zgodba narave in dela človeških rok. Narava ne pozna meja, zato so v prvem slovenskem eno-resortu Mond v Šentilju želeli združiti štajerske pridelovalce vin, ki v svojem delovanju stremijo k čim bolj sonaravni pridelavi (belih) vin s podaljšanim stikom jagodnih kožic z moštom – t. i. maceracijo.

Park Wine Stars, festival vin in doživetij, v novogoriški Park privabil številne obiskovalce

Park Wine Stars, festival vin in doživetij, v novogoriški Park privabil številne obiskovalce.

Hitova Perla s certifikatom kakovosti kongresnega turizma

Hitova Perla s certifikatom kakovosti kongresnega turizma.

Park Wine Stars, zdravica s primorskimi vinarji in Hitovimi kuharji

Slovenija je dežela vinskih zgodb in festivalov, takih in drugačnih dogodkov povezanih z vini in kulinariko. Festival Park Wine Stars, ki se je med ljubitelji vin, kulinarike in sproščenega druženja že dodobra uveljavil, z zanimivim programom vabi že peto leto zapored.

Tomaž Repinc je novi predsednik uprave družbe Hit

Nova Gorica, 12. december 2018 – Nadzorni svet družbe Hit je danes za novega predsednika uprave imenoval Tomaža Repinca, ki bo petletni mandat nastopil s 1. januarjem 2019.

Dobrodelni začetek adventnega časa

Kranjska Gora, 30. 11. 2018 – V družbi Hit Alpinea v sodelovanju s CUDV Radovljica predstavljajo dobre prakse za izboljšanje pogojev za življenje in delo oseb z motnjami v duševnem razvoju. V družbi Hit Alpinea so s pomočjo programov CUDV Radovljica dobili novega sodelavca v slaščičarni, sinoči pa so skupaj z varovanci CUDV Radovljica in VDC Jesenice pripravili dobrodelno večerjo v Ramada, Hotel & Suites Kranjska Gora.

PIŠKOTKI
Upravljavec spletnih mest podjetja Hit d.d. Nova Gorica, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani podjetja Google Inc.
Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Se strinjam«. Če kliknete »Se ne strinjam«, se piškotki ne bodo namestili. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.
Preberi več...
X SE STRINJAM SE NE STRINJAM