V kranjskogorskem igralnem salonu Casinò Larix nazdravili prenovi

Kranjska Gora, 17. 12. 2019 - V soboto, 14. decembra, so ob obeležitvi 23. obletnice igralnega salona Casinò Larix goste pričakali v prenovljenih prostorih in s še privlačnejšo ponudbo.

V središču Kranjske Gore, ki je te dni že veselo zakorakala v praznično zimsko dogajanje, so dogodkom minule sobote piko na i postavili z večernim slavnostnim praznovanjem 23-letnice igralnega salona Casinò Larix.    

Goste je ob vhodu z ognjenim spektaklom pozdravila žonglerska skupina Čupakabra, ki je v nadaljevanju večera s cirkuškimi vragolijami popestrila tudi dogajanje v salonu. Za glasbene ritme je s poustvarjanjem zlatih zimzelenih in modernih uspešnic poskrbela skupina Trio Muzke.
Sobotni dogodek, ki se ga je udeležilo okrog 300 obiskovalcev iz Slovenije, Italije in Avstrije, je bil obenem priložnost, da gostom predstavijo rezultat nedavno izvedene prenove. V sklopu investicije, katere vrednost je znašala okrog 350 tisoč evrov, so temeljito prenovili notranjost salona. Obnovitvena dela so zajemala preureditev recepcije in blagajne, postavitev novega šanka, kjer bodo stregli različne pijače in prigrizke, pomembno pridobitev pa pomeni nov samopostrežni bife, kjer bo odslej mogoče za obiskovalce pripraviti različne priložnostne pogostitve.

Prenovljeni gostinski del igralnega salona je prvi izziv uspešno prestal prav v soboto, ko v njem poskrbeli za prvo večjo pogostitev s slavnostno večerjo. Ob polnoči je v soj žarometov stopila velika in pisana rojstnodnevna torta, ki jo je v družbi zveste obiskovalke razrezal vodja igralnega salona, Aljoša Komljenovič.

»Poleg sodobne in kakovostne ponudbe zabave ob igri na 200 igralnih avtomatih, je naša osrednja skrb namenjena gostoljubju in dobremu počutju gostov. Izvedena prenova je pri tem dobrodošla novost, obenem pa prinaša tudi boljše delovne pogoje za 30 zaposlenih, ki se vsakodnevno trudijo za naše obiskovalce,« je ob slavnostnem dogodku, ki je odprtje prenovljenega salona povezal s praznovanjem rojstnega dne, povedal izvršni direktor družbe Hit Larix, d. d., Ernest Poženel.

V letošnjem letu so v igralnem salonu zabeležili že preko 60.000 obiskov. Gostje prihajajo pretežno iz sosednjih avstrijskih in italijanskih krajev. Posebej dober obisk običajno beležijo ob koncu decembra, zato bodo v tem času z različnimi animacijami in nagradnimi igrami poskrbeli za še bolj živahno dogajanje, ki bo prenovljenim prostorom dodalo pravi praznični utrip.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Začetki igralnega salona Casinò Larix segajo v leto 1996, ko je v manjšem obsegu začel delovati v preddverju takratnega Hotela Larix v središču Kranjske Gore. Igralni salon zadnje desetletje deluje pod okriljem Hitove hčerinske družbe Hit Larix, d. d., ki je v zadnjih letih svojo ponudbo iger na srečo uspešno nadgradila: najprej z gostinsko storitvijo v kranjskogorski Gostilni in piceriji Bor ter leta 2016 z odprtjem novega kampa Špik v Gozdu Martuljku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Več informacij: Maša Koglot, Odnosi z javnostmi, Hit, d.d.; masa.koglot@hit.si; 041 616 626.