Nazaj

V Kranjski Gori šov talentov in modna revija eko oblek finalistk za Miss Zemlje Slovenije 2019

Kranjska Gora, 20. maj 2019 – V družbi Hit Alpinea, ki je poslovni partner izbora Miss Earth Slovenije 2019, so minuli konec tedna uspešno izpeljali dve ocenjevalni prireditvi. Letošnjih trinajst finalistk lepotnega izbora se je v soboto predstavilo v šovu talentov, v nedeljo pa še z lastnimi ekološkimi modnimi kreacijami. Prvi večer je najbolj prepričala Kristina Zvonar iz
Šmarij pri Jelšah, drugi pa Charnée Bijön Bonno iz Velenja.

V soboto se je trinajst dobro pripravljenih kandidatk v diskoteki Hotela Kompas pomerilo v predstavitvi svojih talentov. Na dobro obiskani prireditvi ni manjkalo plesnih in pevskih točk, pa tudi kick boxa in stand up predstave. Žirijo je z živahno plesno točko najbolj prepričala Kristina Zvonar iz Šmarij pri Jelšah, ki je dobila naziv Miss talent za Miss Earth Slovenije 2019. Na prireditvi je nastopila tudi lanskoletna zmagovalka izbora, Danijela Burjan, ki je predstavila svojo prvo skladbo z naslovom »Taka kot sem«.

Zelo zanimiva je bila tudi modna revija eko oblek, na kateri so v nedeljo kandidatke predstavile modne kreacije, ki so jih izdelale same. V hotelu Ramada Resort so predstavile obleke, narejene iz starih zaves, kravat, ribiških mrež, plastičnih vrečk, časopisov in celo zadrg. Naziv najboljše je z obleko iz zaves, okrašeno z naravno barvanimi cvetovi in ekološkim sporočilom, osvojila Charnée Bijön Bonno iz Velenja.

Ob zaključku ocenjevalnih dogodkov v Kranjski Gori je organizator dogodka in imetnik licence izbora Miss Earth Slovenije, Drago Gavranovič, dejal: "Po dveh tekmovalnih dneh z veseljem ugotavljam, da je viden napredek finalistk pri nastopih in idejah za kreacije, pa tudi pri promociji izbora. Prepričan sem, da bodo tudi prihajajoči dogodki vse do zaključne prireditve sredi septembra zanimivi ter da bo izbrana kandidatka ponosno zastopala Slovenijo na svetovnem izboru, ki bo jeseni na Filipinih." V družbi Hit Alpinea, poslovnemu partnerju izbora, podpirajo in udejanjajo prakse okolju prijaznega poslovanja. Okoljskima certifikatoma Travelife in Zelena nastanitev za hotel Ramada Resort ter ogrevanju hotelov na lesno biomaso so dodali še novo polnilnico za električne avtomobile v Hotelu Kompas. Milan Sajovic, direktor družbe Hit Alpinea, je ob obeh prireditvah v Kranjski Gori dejal: "Dobro se zavedamo odgovornosti do našega neposrednega in širšega okolja, zato se aktivno vključujemo v aktivnosti, ki promovirajo trajnostno ravnanje na vseh nivojih. Že več let sodelujemo z organizatorji lepotnega izbora Miss Earth Slovenije, saj gre za lepotni izbor, ki izrazito promovira okolju prijazno delovanje vseh vpletenih, od kandidatk do partnerjev in organizatorjev."

Več informacij:
Fedja Pobegajlo, vodja marketinga, Hit Alpinea, d.o.o
m 041 625 051, fedja.pobegajlo@hit-alpinea.si


Foto: Charnée Bijön Bonno


Foto: Kristina Zvonar