Hit Tours

Splošne informacije

HITTOURS

Potovalna agencija
Delpinova 7a
5000 Nova Gorica

Urnik:
po dogovoru

Informacije in rezervacije:
05 335 10 70
hittours@hit.si

Strankam je na voljo brezplačno parkirišče za poslovno stavbo družbe Hit, d.d., Nova Gorica.

Koristne informacije:

· potovalni dokumenti

Prosimo, preverite vaše osebne podatke, izpisane na prejeti rezervaciji. Podatki se morajo ujemati s podatki na osebnem dokumentu, s katerim boste potrjevali identiteto ob prijavi na let ali se z njim prijavili na recepciji hotela. Hittours ne odgovarja za stroške, ki bi nastali zaradi nepopolnih potovalnih dokumentov, če ste nam posredovali pomanjkljive/napačne podatke. Obvezno preverite tudi veljavnost osebnih dokumentov. Če za potovanje potrebujete potni list, mora ta veljati še vsaj 6 mesecev po datumu povratka iz večine tujih držav.

Če potujete v državo, ki zahteva vstopni vizum, ga morate urediti pred potovanjem. Za vsa potovanja v ZDA je potrebna predhodna registracija potnikov, ki jo morate opraviti osebno na spletnem naslovu esta.cbp.dhs.gov/esta/ vsaj 5 dni pred načrtovanim potovanjem. 

·       vizumi

Dolžni ste se informirati o veljavnih predpisih o potnih listinah, vizumih, deviznih, carinskih in zdravstvenih predpisih države, v katero potujete. Obvezno preverite tudi veljavnost osebnih dokumentov. Če za potovanje potrebujete potni list, mora ta veljati še vsaj 6 mesecev po datumu povratka iz večine tujih držav. Če potujete v državo, ki zahteva vstopni vizum, ga morate urediti pred potovanjem. V primeru, da vam vizum urejamo mi, ne jamčimo za uspešnost pridobitve vizuma. Če je vloga za izdajo vizuma zavrnjena, ne vračamo že nastalih stroškov. Prav tako ne jamčimo za točnost informacij, pridobljenih od pristojnih veleposlaništev. 

Podatke o vstopnih vizumih in cepljenih najdete na naslovu: www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/ 

Za vsa potovanja v ZDA je potrebna predhodna registracija potnikov, ki jo morate opraviti osebno na spletnem naslovu esta.cbp.dhs.gov/esta/ vsaj 5 dni pred načrtovanim potovanjem.

·       zavarovanja

Zavarovanje odpovedi potovanja

Priporočamo vam, da se ob prijavi odločite tudi za zavarovanje odpovedi aranžmaja v primeru bolezni, nesreče ali smrti, ki ga V v Hittoursu ponujamo s partnersko zavarovalnico Triglav. Zavarovalna premija znaša 2,67 % vrednosti celotnega aranžmaja. Več informacij na: Triglav

Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini

Pri nas lahko sklenete tudi zadravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Več informacij:  Vzajemna ali  Coris.

Bližnja letališča

·       Ljubljana: www.lju-airport.si

·       Trst: www.aeroporto.fvg.it

·       Benetke: www.veniceairport.it

·       Zagreb: www.zagreb-airport.hr

Prevozi do letališč izpred vašega doma
- goopti.com 
- Hitova prevozna služba (samo za Hitove redne goste in kartičarje)

Pomoč ob izgubi dokumentov www.mzz.gov.si/si/konzularne_informacije/informacije_za_popotnike/pomoc_diplomatsko_konzularnih_predstavnistev

Konzularna predstavništva po svetu www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu

Splošni pogoji Politika zasebnosti