Izkoristite vaše turistične bone z brezskrbno rezervacijo v potovalni agenciji Hittours Nova Gorica, brez stroškov posredovanja in pohitite novim dogodivščinam naproti v:

  • hotelih Hit Alpinea v Kranjski Gori (Hotel Kompas****, Ramada Resort Kranjska Gora****, Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora****, Apartmaji Vitranc***)

Zgornjesavska narava je čudovita kulisa za izjemne zgodbe. Tu je bil posnet prvi slovenski film "V kraljestvu Zlatoroga". Nedotaknjeno naravo Julijskih Alp pa je Unesco poimenoval »biosfero«, kraj za življenje, za dušo in telo. Kranjska gora ponuja tako družinam kot posameznikom skoraj neomejene možnosti za aktivni turizem, kot tudi zgolj za lenobno uživanje. Da bo vaša  izkušnja popolna bodo poskrbeli v 4 zvezdičnih Hitovih hotelih s svojo pestro ponudbo.

  • Hitovih hotelih v Novi Gorici (Perla****, Park****, Sabotin*** , Lipa***), ki predstavljajo idealno izhodišče za odkrivanje Nove Gorice, Vipavske doline, doline Soče in Goriških brd z  možnostjo brezplačnih vodenih ogledov in degustacij na destinaciji v okviru promocije ''čas za vas'' www.brda-vipavskadolina-kras.si.

Če ste dinamična in aktivna oseba, obiščite Goriško. Privoščite si drugačen oddih na stiku stoterih svetov, kjer si roke podajata Mediteran in predalpsko hribovje, kjer se naša kultura preplete z romansko, kjer so najboljši in najbolj slikoviti vinorodni okoliši in nešteto možnosti za nepozabne enodnevne izlete ter drugačno zabavo.