Nazaj

 

Novosti v centrih Hit Universe of Fun

Nove privlačne igre in novi igralni avtomati proizvajalcev Aristocrat, IGT, Aruze, Light & Wonder in EGT

v centrih Hit Universe of Fun se vedno trudimo, da vam lahko ponudimo kar se da sodobne rešitve v skladu s sodobnimi trendi. Z veseljem vam tako najavljamo, da v poletnih mesecih v naše centre prihaja več novih igralnih avtomatov in iger. Preizkusite jih in se potopite v magičen svet zabave!

Vabljeni v naše centre, kjer bomo s pestro ponudbo iger in drugih storitev poskrbeli za nepozabno poletje!

Ekipa Hit Universe of Fun

Cash Express Luxury Line

V igralnicah Drive-in, Park in Perla vas čakajo novi igralni avtomati Cash Expres Luxury Line. Gre za priljubljene avtomate z motivom vlaka in znanimi igrami, kot sta 50 Lions in Buffalo, ki se tokrat predstavljajo v novi preobleki. Podajte se na zmagovito vožnjo tudi vi!

VIDEO

Bao Zhu Zhao Fu

Igralni avtomati z igro Bao Zhu Zhao Fu, ki združujejo priljubljene elemente iger na temo azijskih festivalov in praznikov, so novosti v igralnicah Perla, Park in Drive-in in Korona. Dodane so tri edinstvene vrste bonusov, ki se lahko med seboj kombinirajo in tako tudi potrojijo zabavo, vse skupaj pa spremljajo ognjemeti, iskrice in drugi živahni elementi, ki pričarajo praznično vzdušje.

VIDEO

Fu Dai Lian Lian

V igralnici Korona se lahko zabavate tudi ob novih igrah serije Fu Dai Lian Lian, ki so sorodne igri Bao Zhu Zhao Fu. Izbirate lahko med 4 motivi - pav, panda, lev in zmaj. Vsaka prinaša svojevrstno, azijsko obarvano zabavo v lovu na privlačne bonuse in dobitke.

VIDEO

Cash Fortune Delux

Na novih igralnih avtomatih z igro Cash Fortune Delux, ki vas čakajo v igralnici Park, lahko izbirate med motivom želve ali zmaja, ki skrbno pazita na zaklad. Z malo sreče in pomnoženimi dobitki, ki jih igra ponuja, lahko zaklad kaj kmalu postane vaš.

VIDEO

Prosperity link

Progresivna igra Prosperity link, ki je v Perlo prispela skupaj s sodobnimi igralnimi avtomati, vas bo razveseljevala z motivim azijskih dam Wan Shi Ru Yi in Cai Yun Heng Tong. Med bonusi vam dodatne dobitke lahko prinese »lonec sreče« (prosperity pot). Podajte se v lov na denarne krogle in zlatnike tudi vi!

VIDEO

Egyptian link

V igralnici Park vas pričakujejo novi igralni avtomati s progresivno igro Egyptian Link, ki se predstavja z dvema temama: Nefturi’s Treasure in Ramosis’ Treasures. Podajte se na pot odkrivanja zakladov starega Egipta, ki vam prinašajo številne zanimive možnosti bonusov in dobitkov!

VIDEO

Coin Combo

Na igralne avtomate proizvajalca Light & Wonder (prej SG Gaming) prihaja nova igra Coin Combo v različicah Marvelous Mouse in Hurricane Horse, ki je nadgradnja izredno priljubljenih iger serije Duo Fu Duo Cai. Vključuje znane elemente, ki jih imajo igralci radi, kot so Fu Babies, Wealth Pot (lonec bogastva) in jackpoti, a z novimi razburljivimi izboljšavami. Namesto enega samega lonca bogastva vas čakajo kar trije in vsak izmed njih skriva drugačne bonus igre. Na voljo v igralnicah Mond, Korona, Park in Perla.

VIDEO

Fantastic Dragons

Na igralnih avtomatih proizvajalca Aruze Gaming v igralnicah Perla, Park in Drive-in bo kmalu na voljo nova igra Fantastic Dragons, v različicah Gold in Fire. Dobitki prebudijo zmaja, ki prinaša bonuse, brezplačne igre, pomnožene dobitke in jackpote.

VIDEO

Fortune Drums

V igralnici Perla se boste kmalu lahko zabavali tudi ob igri Fortune Drums, pri kateri lahko izbirate med motivi Zodiac Beasts, Dragon Boat, Bag of Wealth in Chinese Luxury. Z malo sreče bodo bobni zaigrali in vam prinesli zanimive bonus igre.

VIDEO

Wheel of Prosperity

V igralnici Korona in Mond prihajajo novi progresivni igralni avtomati z igro Wheel of Prosperity. S srečno kombinacijo pri osnovni igri se vam odpre dostop do kolesa sreče, ki prinaša pomnožene dobitke, brezplačne igre in jackpot dobitke.

VIDEO

Fu Cai Tong

V igralnicah Korona in Mond bodo kmalu na voljo tudi novi progresivni igralni avtomati z igro Fu Cai Tong. Igra z azijskimi motivi je na voljo v različicah 5 Sea Legends, Stack Wild Luxury in Triple Festival in prinaša obilico prijetne zabave.

VIDEO

X-Wheel

V igralnico Park prihajajo novi igralni avtomati X-Wheel, ki ponujajo igre z motivom pande, leva, Tikija in čilija. S srečno kombinacijo pri osnovni igri se vam odpre dostop do kolesa sreče, ki prinaša dodatne dobitke.

VIDEO

Purple Power, Red General, Green General

V igralnico Aurora predvidoma proti koncu poletja prihajajo novi igralni avtomati proizvajalca EGT in z njimi novi nabori iger pod imeni Purple Power, Red General, Green General. V vsakem naboru vam bo na voljo kar okoli 50 različnh iger, od klasičnih kolutnih iger s številnimi motivi, do blackjacka, rulete in kock, tako da bo pestra in raznolika zabava vedno zagotovljena.