Blog

 

Dogodki po meri

Iščete primerno lokacijo za večje zasebno druženje in kakšno izvirno vsebino ali posebno lokacijo za popestritev dogodka? Potrebujete strokovni nasvet pri organizaciji večjega poslovnega dogodka? Morda vas mika, da bi svoje poslovne partnerje povabili na tematsko obarvano druženje, ki jim bo za vedno ostalo v spominu?  
V nadaljevanju vam podajamo tri namige za organizacijo poslovnega dogodka po meri ali tematsko obarvanega zasebnega druženja.

Namig 1: Naj bo vaš dogodek tematsko obarvan

Dogodki, ki imajo posebno vsebinsko noto in jasno rdečo nit, veliko bolj pritegnejo udeležence, popestrijo še tako formalna druženja in še dolgo ostanejo zapisani v spominu.

Predstavljamo vam možnost, da priredite dogodek ali druženje, ki bo v celoti enogastronomsko obarvano. Spanje v vinskem hotelu, zajtrk v hotelskem vinogradu, pogostitev z navezavo na lokalno enogastronomijo, sprostitev na terasi z razgledom na Slovenske Gorice, vinski dvoboj v vinskem baru in sproščanje v masažnih bazenih s pogledom na vinograd. Za popestritev pa: večer v stilu Las Vegasa z brezplačno šolo iger v igralnici. Vse pod eno streho: v vinskem resortu Mond v Šentilju, kjer je v konferenčni, spektakelski dvorani in sejnih sobah prostora za do 400 udeležencev. Po želji pa lahko vašemu dogodku dodate tudi pokušino vin pri lokalnih vinarjih na slovenski in avstrijski južnoštajerski vinski cesti, ki se nahajata nedaleč stran.

Ali ste vedeli?
Zasnova Hotela Mond je v celoti prepletena z vinsko tematiko in navezovanjem na okoliško vinorodno pokrajino: zunanjost spominja na obliko vinskega soda, v središče hotela je postavljen vinski bar, namesto postavitve temeljnega kamna so ob začetku gradnje zasadili dve vinski trti, kasneje pa je v hotelskem vinogradu našla mesto tudi potomka slavne vinske trte z mariborskega Lenta, najstarejše trte na svetu.

Namig 2: Izberite edinstveno prizorišče z lepo kuliso

Si predstavljate, da vaš dogodek spremljajo naravna kulisa gorskih vršacev, svež zrak in okolica, ki ponuja številne možnosti za dodatne aktivnosti na prostem, kjer bodo udeleženci lahko krepili skupinski duh in se dodobra sprostili? Lepota okolice bo zagotovo pripomogla k atraktivnosti vašega dogodka.
Hotel Špik v Gozdu Martuljku je zaradi svoje lege in zasnove idealen kraj za dogodke in delavnice na temo dobrega počutja, team buildinge in poslovna srečanja vseh vrst. Ponuja štiri oziroma trizvezdični hotel, atraktiven center dobrega počutja z bazenom, igrišča za badminton, namizni tenis ali odbojko na mivki.
Prednost Špikove umeščenosti v naravno okolje je, da lahko poslovna srečanja, sprejeme, pogostitve, zasebna druženja ali pa odmore za kavo izpeljete kar na prostorni terasi hotela, od koder se odpira nepozaben pogled na Julijske Alpe s Špikovo gorsko skupino. Na voljo je tudi zelena okolica hotela, primerna za team buildinge in piknike. Za seminarje sta na voljo dve dvorani za 230 obiskovalcev in dve manjši sejni sobi.

Ali ste vedeli?
Za popestritev dogodka vam je le nekaj kilometrov stran, v Kranjski Gori, na voljo nedavno popolnoma prenovljen Hitov igralniško-zabaviščni center Korona, kjer vam lahko uredijo ogled igralnice, pogostitev ali dogodek v spektakelski dvorani za več kot 200 oseb.

Namig 3. Poenostavite si organizacijo: eno prizorišče – več aktivnosti

Prizorišče, ki na enem mestu ponuja več storitev, vam lahko olajša številne organizacijske in logistične izzive. Še posebej to velja za dogodke z večjim številom udeležencev.

V Perli, največjem konferenčnem centru na Goriškem, lahko pod eno streho organizirajo večji dogodek po vaši meri za do 800 udeležencev.

Center Perla kot prava križarka doživetij, na enem mestu ponuja številne storitve: kulinarična doživetja za vse okuse in potrebe, sodoben hotel, velik spa center z bazenom, bare, kavarno, eno največjih igralnic v Evropi z raznovrstno zabavo, spektakelsko dvorano in 4 konferenčne dvorane različnih velikosti.

Enostavno rešitev pa ponujajo tudi za vse, ki želite na Goriškem organizirati večji večdnevni dogodek: družba Hit lahko poleg hotela Perla s 498 ležišči v Novi Gorici ponudi še dodatnih 362 ležišč v ostalih treh hotelih (Park, Sabotin in Lipa).

Ali ste vedeli?
Zaradi kakovosti konferenčnih storitev in široke palete možnosti za organizacijo poslovnega dogodka pod eno streho se je Perla uvrstila med najboljše večje kongresne hotele v Sloveniji in za kakovost storitev za poslovne goste v letu 2021 že drugo leto zapored prejela certifikat odličnosti »kongresna zvezda«.

Namig za konec. Sodelujte z izkušenim in zanesljivim partnerjem

Če pri zasnovi in izpeljavi dogodka  sodelujete z izkušeno osebo, za katero stoji ekipa strokovnjakov, ki vam znajo svetovati vsak za svoje področje, to zagotovo pripomore k uspešnejši izvedbi dogodka.

V družbi Hit imamo več kot 30-letne izkušnje z izvedbo najrazličnejših dogodkov in prireditev. V teh letih so nam organizacijo zaupala že številna podjetja in posamezniki.

Pridobili smo tudi certifikat Varno in zdravo na dogodke.

S klikom na spletno stran Hitovi konferenčni centri, e-pošto na hittours@hit.si oziroma s klicem na 05 335 10 73 preverite, ali smo prava rešitev tudi za vaš dogodek.