Blog

 

Video utrinki iz preteklih dogodkov

Poznate in ste že obiskali Park Wine Stars, festival vin, ki je v tudi sicer bogati Parkovi ponudbi zagotovo osrednja enogastronomska zvezda?

Če je odgovor DA, boste skoraj zagotovo tudi letos, ko bomo festival izvedli že osmič zapored, spet med nami. Iz leta v leto namreč ugotavljamo, da se zadovoljni obiskovalci vračate. Kako tudi ne? Gre za dogodek na visoki kakovostni ravni, kjer se na enem mestu predstavljajo številni vrhunski vinarji (letos jih bo kar 21) našega prostora – vinorodne dežele Primorska in se lahko razvajate ob izbranih jedeh lokalnih kuharskih mojstrov.

Če pa dogodka še NE poznate oz. ga niste še obiskali, vam tokrat ponujamo nekaj video utrinkov iz prejšnjih izvedb dogodka. Vedno je pestro, veselo in poučno, vsak Park Wine Stars pa vam ponudimo še kakšno posebnost in iskrico:

2015: Prvega ne pozabiš nikoli. Večer presežkov v kozarcih in na krožnikih ;-)

 

 

2016: Park Wine Stars se od ostalih festivalov vina loči tudi po tem, da ponudbo vedno obogati z vložki zabavnega programa. Gostili smo najrazličnejše plesne skupine, DJ-je, komike in različne glasbenike. Odkrite tudi letošnje izvajalce.

 

 

2018: Gotovo je velika konkurenčna prednost dogodka res vrhunska kulinarična ponudba. Ob oceni dogodka gostje skoraj brez izjeme poudarijo, da tako izbrane in bogate kulinarične ponudbe ni na skoraj nobenem festivalu vin. V videu prikaz ponudbe iz preteklih let:

 

 

2019: Vsakič kaj novega – na Park Wine Starsu 2019 smo goste tudi izobraževali na mini delavnici, kjer so se izkustveno učili prepoznavanja različnih vinskih arom.

 

 

2020: Bistvo festivala pa je bila in je seveda vsakič znova ponudba vin in prisotnost vinarjev Vinorodne dežele Primorska, ki z vami delijo svoje zgodbe, vam svetujejo in vas vodijo skozi degustacijo.

 

 

2022: Lansko leto smo si bili tako gostje kot organizatorji enotni: končno spet družabni dogodek brez mask in drugih omejitev. Tokrat smo v posebnem kotičku spoznavali tudi razlike med tipi kozarcev. Seveda, vrhunsko vino je v res kakovostnem kozarcu še boljše!

 

 

In s čim bo navdušil 8. festival Park Wine Stars, ki ga 27. januarja gosti center zabave Park? Čim prej si zagotovite svojo vstopnico in preverite iz prve roke!

 

PROGRAM NAKUP VSTOPNICE