Julija bodo na svoj račun ponovno prišli vsi ljubitelji odlične hrane in vrhunskih vin, saj se bo v restavraciji Tiffany odvil še en dogodek Wine & Gourmet.
Gre za priljubljeno in že tradicionalno druženje vseh, ki radi spoznavajo, preizkušajo in predvsem uživajo v enogastronomiji.
V petek, 11. 7. 2025, bodo v središču pozornosti odlična VINA FERDINAND IZ Goriških Brd, ki bodo do popolnosti zaokrožila 4-hodni meni, pripravljen izpod rok Parkovih kuharskih mojstrov in pod vodstvom chefa Adija Blaška.
Slog vinske hiše Ferdinand danes oblikuje Matjaž Četrtič, agronom, ki je že v otroštvu začutil, da želi postati vinar. S tem je obudil družinsko tradicijo, saj se je z vinarstvom že zelo uspešno ukvarjala družina Matjaževega pranonota Ferdinanda.
Prva in najpomembnejša sorta v kleti Ferdinand je rebula, ki ji posvečajo veliko pozornosti in jo predstavljajo v vseh linijah vin – kot sveže vino (klasična rebula), zorjeno v hrastovih sodih (Época), kot macerirano rebulo (Brutus) in v penečem vinu Sinefinis. Rebula je sorta neskončnih možnosti, ki najbolj neposredno govori o Brdih.
popoln vinsko-kulinarični večer za le 65 € ali 1.500 točk Privilege (75 € za nečlane).
V ceno vključujemo ne samo vrhunska vina in odlično hrano, temveč tudi doživetje, ki bo navdušilo vaše čute.
Zaradi omejenega števila mest je potrebna predhodna rezervacija.
Ob tej priložnosti smo za vas pripravili poseben paket za dve osebi, ki vključuje nočitev z zajtrkom v hotelu Park in udeležbo na večeru Wine & Gourmet; vse to za samo 210 €.
Informacije in rezervacije:
booking@hit.si | t 05 336 23 66 (točka Privilege) ali na modri številki 080 7112