Večnamenska dvorana

Osrednja športna večnamenska dvorana je pripravljena za vse vrste iger z žogo (košarka, odbojka, rokomet, mali nogomet) na profesionalnem mobilnem lesenem tlaku neo shock, s katerim so opremljene tudi najboljše športne dvorane po svetu.

Dvorana je zračno ogrevana in osvetlitev je posebej prilagojena tudi televizijskim prenosom ob pomembnih tekmah ali drugih večjih prireditvah. Nad osrednjim delom dvorane se raztezajo tribune za gledalce in navijače s kapaciteto do 540 sedežev. Parter v dvorani sprejme do 600 sedežev.
Pod tribunami so garderobe, šest skupinskih in dvoje individualnih. Garderobe so opremljene s tuši, toaletnimi in garderobnimi omaricami.

Družabne prireditve v večnamenski dvorani
Športno večnamensko dvorano lahko preuredimo v velik prireditveni prostor za potrebe velikih družabnih prireditev, kot so kulturni in dobrodelni dogodki, koncerti, veliki konferenčni dogodki, razstave in sejmi, maturantski plesi, in drugi dogodki, ob katerih lahko izvedemo pogostitev za večje število ljudi s spremljajočim programom. Dvorana skupaj s tribunami lahko sprejme do 2000 ljudi.

TEHNIČNE LASNOSTI DVORANE
Dimenzije dvorane: 23,5 x 54 m
Igrišče: 23,5 x 44 m
Tlak: profesionalni leseni tlak »Neo Shock«
Ogrevanje: zračno
Osvetlitev: do 1000 LUX
Tribuna: 540 sedežev
Gostinstvo: DA
Garderobe:6 x skupinske, 2 x individualne
Povečanje kapacitet: povezava s teniško in atletsko dvorano