Domov

Za vašo in našo varnost!

Naši ukrepi Vaša izkušnja #ostanimopovezani

Tudi v teh nenavadnih časih se po svojih najboljših močeh trudimo, da vas zabavamo, razvajamo, strežemo. Ker na prvo mesto postavljamo zdravje, bo vaša izkušnja začasno nekoliko prilagojena, a zato bolj varna in še vedno prijetna.
 

PRIHOD

Ob vstopu v objekt si morate nadeti zaščitno masko in si razkužiti roke. Vstopne točke so opremljene s talnimi oznakami za vzdrževanje minimalne fizične razdalje, ki jo prosimo upoštevajte. Vstop v dvigalo je dovoljen le eni osebi oz. skupini oseb iz skupnega gospodinjstva. Iz recepcije bodo iz higienskih razlogov odstranjeni vsi časopisi, revije ter tiskane info zloženke.

Valejske službe za parkiranje avtomobilov trenutno zaradi varnosti ne nudimo v običajnem obsegu. Še vedno pa vam bomo pomagali in vas prijazno usmerili na najbližje parkirno mesto, ki je seveda za naše goste brezplačno.

V primeru, da se poslužujete prevozne službe, lahko ta zagotavlja istočasno prevoz največ dvema gostoma v avtomobilu oz. štirim gostom v kombiju (izjema so seveda gosti iz istega gospodinjstva).
  

IGRALNICA

V igralnici je obvezna uporaba maske. Tudi na vseh zunanjih javnih površinah, na primer v igralnici na prostem, morate nositi masko, če ni moč zagotoviti varne razdalje (2 m) med gosti. Na celotnem območju igralnice so razporejene razkuževalne postaje za roke, ki se nahajajo na vseh ključnih točkah stika (blagajne in samopostrežne blagajne, pri privilege točkah, pri bankomatih, ...).

Zaradi zagotavljanja ustrezne fizične razdalje med gosti so določeni igralni avtomati nedelujoči ali odstranjeni. Osebje na igralnih avtomatih redno razkužuje igralne avtomate (tipkovnico in monitor), med drugim tudi na željo gosta pred začetkom igre.

Tudi na igralnih mizah je število igralcev omejeno s ciljem zagotavljanja ustrezne varnostne razdalje. Določene mize so opremljene z zaščitnimi pregradami, na ostalih pa zaposleni opozarjajo igralce na spoštovanje potrebne razdalje. Ko gost zapusti igro, se na igralni mizi razkuži igralno polje. Redno pa se razkužuje tudi žetone, žogico in marker ter računalnike in zaslone.

Vstop v kadilnico je dovoljen le eni osebi oz. skupini oseb iz skupnega gospodinjstva.
 

HOTEL

Za večjo varnost smo do nadaljnega prilagodili procese in ponudbo sob. Zato bo vaša izkušnja nekoliko drugačna, a verjamemo, da še vedno prijetna in udobna:

 • V sobo osebje ne vstopa, razen v nujnih primerih ali na izrecno željo gosta.
 • Čiščenje sobe ter menjava brisač in rjuh se izvaja na vašo željo. Če želite dodatno menjavo rjuh in brisač, pustite rabljeno perilo v vrečki ob vhodu in  obvestite recepcijo.
 • Postrežba v sobi je prilagojena  - postrežena na odlagalni mizici pred vrati, o čemer se obvesti gosta, ki je storitev naročil.
 • Če potrebujete kakršnekoli dodatne artikle (vzglavniki, oddeje), o tem obvestite recepcijo. Pustili vam jih bomo na odlagalni mizici pred vrati ter vas o tem obvestili.
 • Iz sobe se umakne vse predmete, ki niso nujni (npr. hotelske mape, razne revije, tekstilne dekorativne elemente, dodatne odeje in vzglavnike...). Vse osnovne informacije so vam na voljo na hotelski recepciji oz. na obvestilu, ki ga prejmete ob registraciji v hotel.
 • Ponekod mini bar trenutno v sobah ni na voljo. Omejen nabor mini bara lahko v takih primerih naročite oz. kupite na hotelski recepciji.
 • S ciljem, da dobi vsak gost varno sobo, je vzpostavljen tudi sistem kroženja zasedenosti sob ter še bolj globinskega in natančnega čiščenja.
 •  

RESTAVRACIJE IN BARI

Tudi delovanje restavracij smo prilagodili varnostnim ukrepom.

 • Postavitev miz in stolov v restavracijah omogoča sedenje gostov v razmaku 1,5 metra.
 • Restavracije obratujejo samo za goste resorta, največ do 21. ure. Hrano vam natakarji postrežejo za mizo, uživanje hrane stoje ni dovoljeno.
 • Bari v igralnici obratujejo le kot prevzemna točka za take-away način postrežbe, zadrževanje v baru in pri šanku pa ni dovoljeno. Odprti so lahko največ od 6. do 21. ure.
 • Z miz so odstranjeni vsi artikli, ki niso nujni za izvedbo obroka, po odhodu vsakega gosta pa se vsa namizna oprema razkuži.
 • Ceniki in jedilni listi so vam na voljo na stenah oz. v plastificiranih izvedbah, ki omogočajo stalno razkuževanje.
 • Odprte so samo določene restavracije, o čemer boste obveščeni.
 •  

WELLNESS in BAZENI

Sprositev je lahko dobra, le če je varna in sproščena:

 • V centrih dobrega počutja sledimo cilju zagotavljanja priporočene razdalje med gosti. V ta namen se zmanjša število ležalnikov in obiskovalcev centra dobrega počutja.
 • Poskrbljeno je za redno razkuževanje masažnih in kozmetičnih sob, ležalnikov, vstopnih zapestnic ...