Nova Gorica, 12. december 2018 – Nadzorni svet družbe Hit je danes za novega predsednika uprave imenoval Tomaža Repinca, ki bo petletni mandat nastopil s 1. januarjem 2019.

Na današnjem nadaljevanju 22. redne seje so nadzorniki družbe Hit z večino glasov za predsednika uprave družbe Hit izbrali Tomaža Repinca. Nadzorni svet je Tomaža Repinca pozval, da v roku 30 dni od imenovanja predlaga dva kandidata za člana uprave. Mesto četrtega člana uprave in hkrati delavskega direktorja bo še naprej zasedal Marjan Zahar.  

Tomaž Repic (roj. 19. 9. 1971) je v družbi Hit zaposlen vse od leta 1993, ko je v igralniško-zabaviščem centru Korona v Kranjski Gori pričel z delom krupjeja. Z delom je nadaljeval v Hitovi odvisni družbi v Bosni in Hercegovini. Po zahtevnem usposabljanju na vseh poslovnih funkcijah v igralništvu v Novi Gorici je nato kot član uprave deloval v Hitovi odvisni družbi na Hrvaškem. V Slovenijo se je vrnil na mesto vodje igralniško-zabaviščnega centra Korona v Kranjski Gori, med leti 2010 in 2013 pa je bil direktor igralništva in turizma v družbi Hit. Od leta 2013 vodi pravkar prenovljeni igralniško-zabaviščni center Korona v Kranjski Gori.  

»Nadzorni svet družbe Hit je z imenovanjem zaključil kadrovski postopek izbire novega predsednika uprave družbe Hit. Člani nadzornega sveta so z večino glasov za predsednika uprave družbe Hit izbrali Tomaža Repinca, pri čemer predstavnica države v nadzornem svetu ni glasovala, ker v kadrovskem postopku ni sodelovala,« je po zaključku današnje seje povedal Marjan Pintar, predsednik nadzornega sveta družbe Hit.

Več informacij: Lavra Peršolja Jakončič,
Odnosi z javnostmi, Hit, d. d.,
m 031 336 814
lavra.persolja.jakoncic@hit.si