Podelitev nagrad World Ski Awards

Ramada Resort Kranjska Gora je najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Kranjska Gora, 25. november 2019 – V Kranjsko Goro prihaja »smučarski oskar«, novo mednarodno priznanje. Ramada Resort, ki ga upravlja družba Hit Alpinea, je z osvojitvijo nagrade World Ski Award že sedmič postal najboljši smučarski hotel v Sloveniji.

World Ski Awards je mednarodno uveljavljen program prepoznavanja in nagrajevanja odličnosti v smučarskem turizmu, ki od leta 2013 povezuje stroko na področju smučarske industrije, organizatorje potovanj, agente, medije ter ostale zainteresirane javnosti. Namen izbora in nagrad World Ski Awards, ki poteka preko spletnega glasovanja, je izoblikovati jasne standarde na področju smučarskega turizma ter nagraditi vodilne organizacije in ponudnike. Priznanja za leto 2019 so minuli konec tedna podelili na slovesni prireditvi v priznanem avstrijskem smučarskem središču Kitzbühel. Med prejemniki t. i. »smučarskih oskarjev« je tudi kranjskogorski Resort Ramada.

Direktor družbe Hit Alpinea, Milan Sajovic, je po podelitvi povedal: »Mednarodno priznanje, ki ga prejme posamezni ponudnik ali destinacija, pomembno odmeva v širšem prostoru. Tudi zato smo nagrade World Ski Award zelo veseli. Ramada Resort se je po zaslugi prizadevanj naših zaposlenih resnično uveljavil kot najboljši slovenski smučarski hotel, kjer z različnimi programi - tudi tistimi trajnostne narave, gostom popestrimo in polepšamo bivanje.« 

Ramada Resort s 118 sobami, ki bodo ob začetku zime vse dobile nova ležišča, ter odlično lokacijo – neposredno ob kranjskogorskem smučišču – gostom omogoča, da iz hotela stopijo neposredno na smuči in uživajo na belih strminah. V ponudbi hotela je ob restavraciji tudi bar, prijeten »lounge« s kaminom, konferenčne zmogljivosti s pogledom na smučišča in okoliške vršace, wellness center Vita z masažami in lepotnimi negami, Aqua Larix z velikim pokritim kopališčem s panoramskim razgledom ter igralni salon. V hotelu deluje mini klub, namenjen najmlajšim gostom, tudi letos bo tik ob hotelu zaživela »Snežna plaža« z zanimivo ponudbo jedi in pijač ter udobnim prostorom za počitek med smuko.

______________________
Več informacij: Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, HIT d.d., Nova Gorica,
m 031 336 814,
lavra.persolja.jakoncic@hit.si