Park Wine Stars, zdravica s primorskimi vinarji in Hitovimi kuharji

Slovenija je dežela vinskih zgodb in festivalov, takih in drugačnih dogodkov povezanih z vini in kulinariko. Festival Park Wine Stars, ki se je med ljubitelji vin, kulinarike in sproščenega druženja že dodobra uveljavil, z zanimivim programom vabi že peto leto zapored. Dobrodošli v restavraciji Tiffany, ki se bo v petek, 25. 1. 2019, zvečer, spremenila v prijetno prizorišče in stičišče primorskih vinskih in Hitovih kulinaričnih zgodb.

Ekipa Hitovega Parka je tokrat v goste povabila kar 30 izjemnih primorskih vinarjev, ki bodo vse vinske navdušence z degustacijami popeljali po vinskih poteh Brd, Vipavske doline, Krasa in Slovenske Istre. Ob okušanju izbranih vin bo priložnost izvedeti tudi marsikaj o letošnjih načrtih in novostih, ki jih za nastope na domačem in tujih trgih pripravljajo vinarji. Za prepričljivo gurmansko izkušnjo bo tokrat skrbelo kar 7 Hitovih kuharjev iz centrov Park, Perla, Korona, Mond in družbe Hit Alpinea, ki bodo za to priložnost združili kreativnost in kulinarično popotnico vseh treh Hitovih destinacij: Nove Gorice, Kranjske Gore in Štajerske.

Park Wine Stars je priložnost za druženje in zabavo ob spoznavanju in okušanju vrhunskih vin in kulinaričnih presenečenj. Tudi letos bo ta festival začinjen z odlično glasbo. Nastopila bo pevka in pianistka Lucienne Lončina, s plesnimi koreografijami pa se bo na odru restavracije Tiffany predstavila skupina Dance Impress.


Park Wine Party vnovič potrjuje, da znajo v centru Park vinsko tradicijo lokalnega okolja prijetno vplesti v številne dogodke, ki se tu vrstijo čez vse leto.


Novinarske akreditacije:
Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, Hit, d. d.
lavra.persolja.jakoncic@hit.si; m 031 336 814Cena vstopnic:
 - v predprodaji 25 €
 - na dan dogodka 35 €

Vstopnice so na voljo na točki Privilege v centru Park, na prodajnih mestih Eventim ter na spletnih straneh www.thecasinopark.com ali www.eventim.si. Število vstopnic je omejeno.

Hotelski paket: 120 €; vključuje nočitev z zajtrkom za dve osebi v dvoposteljni sobi v Hotelu Park + 2 vstopnici za dogodek. Rezervacije: t 05 331 13 41; booking@hit.si