Nazaj

 

Hit Super Jackpot: zmagovita sobota v Hitovih igralnicah

V Hitovih igralnicah minulo soboto izplačali kar 3 dobitke Hit Super Jackpot v skupni vrednosti več kot 207.000 €.

Nova Gorica, 7. maj - V soboto, 4. maja, so se visokih dobitkov pri igri na igralnih avtomatih, povezanih v progresivo Hit Super Jackpot, razveselili kar trije obiskovalci Hitovih igralnic. Prvi jackpot v višini več kot 106.000 € je v popoldanskih urah zadel gost igralnice Perla, kasneje je gostja Korone prejela 50.109 €, nazadnje pa je, presenetljivo, »padel« še tretji jackpot v istem dnevu, tokrat ponovno v igralnici Perla, v vrednosti 50.630 €.

V šestih Hitovih igralnicah v Sloveniji (Perla, Park, Casinò Drive-in, Aurora, Korona in Mond) so konec marca 2019 vpeljali novo progresivno igro na igralnih avtomatih Hit Super Jackpot. Progresivni jackpot, ki se začne pri 50.000 €, med seboj povezuje kar 40 igralnih avtomatov Tree of Wealth.  
    
Prvi, med obiskovalci Hitovih igralnic že težko pričakovani jackpot so zabeležili v sobotnih popoldanskih urah v igralnici Perla v Novi Gorici. Gost iz Sicilije je zadel kar 106.377 €.

Sobotna zmagovalna vročica se je kasneje nepričakovano preselila še v Kranjsko Goro, kjer se je sreča nasmehnila gostji iz avstrijske Koroške, ki se je s hčerjo in zetom pripeljala v igralniško-zabaviščni center Korona na ogled zabavnega programa. Med igro in klepetom jo je nenadoma presenetil napis »Jackpot«, ki se je prikazal na igralnem avtomatu; prinesel ji je dobitek v višini 50.109 €.

Nekaj minut pred polnočjo pa se je slavje ponovno preselilo v novogoriško Perlo, kjer je dobitek Hit Super Jackpot v višini 50.630 € zadela gostja iz Vidma. Srečna dobitnica je povedala, da ob tem, ko je sedla za igralni avtomat v Perlini igralnici na prostem, niti v sanjah ni pričakovala, da po dveh predhodnih izplačanih jackpotih v enem dnevu lahko »pade« še eden.

»S progresivno igro Hit Super Jackpot med seboj še tesneje povezujemo Hitove centre igre in zabave na več destinacijah Slovenije. Nov, sodoben igralniški produkt predstavlja še eno v nizu pomembnih novosti, s katerimi v skupini Hit dopolnjujemo širok nabor doživetij, ki jih v povezovanju z ostalimi hotelskimi in gostinskimi storitvami omogočamo našim gostom,« je pojasnila Lavra Peršolja Jakončič iz Hitovega kabineta uprave.