Družba Hit začasno zapira vse igralnice v Sloveniji

Nova Gorica, 12. marec 2020 – Po zaprtju Goriških igralnic se po sklepu uprave družbe Hit danes zapirajo tudi preostale igralnice, ki jih družba Hit upravlja v Sloveniji.

Minuli torek je družba Hit zaradi preventivnih ukrepov povezanih s širitvijo koronavirusa zaprla štiri igralnice na širšem Goriškem (Park, Perla, Drive-in in Aurora). Po sklepu uprave družbe Hit so danes, v četrtek, 12. marca 2020, ob 16. uri, sledila zaprtja še preostalih igralnic matične družbe Hit (Korona v Kranjski Gori, Fontana v Rogaški Slatini, Mond v Šentilju) in igralnega salona Casinò Larix v Kranjski Gori, ki ga upravlja odvisna družba Hit Larix. Vse igralnice bodo predvidoma zaprte do petka, 20. marca 2020, zaposleni pa bodo v tem času prejeli odločbe o čakanju na delo.

»Uprava družbe se je za ta izredni poslovni ukrep odločila zaradi zaostrene varnostne situacije, povezane s širitvijo koronavirusa. Poslovanje družbe Hit in igralniški turizem sta izrazito izvozno naravnana, večina gostov k nam prihaja iz sosednjih držav. Zaradi zagotavljanja varnosti zaposlenih in širšega prostora, v katerem delujemo, je taka odločitev v tem trenutku nujna,« je povedal predsednik uprave družbe Hit, Tomaž Repinc.

Več informacij:
Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, Hit, d.d., m 031 336 814, lavra.persolja.jakoncic@hit.si