Park Wine Party, zdravica letošnji trgatvi

Poletje v znamenju šolskih počitnic in dopustov, se počasi preveša v zaključek. Narava je res pohitela in številni vinogradniki so se že lotili letošnje trgatve. In prav zato bo že četrti Park Wine Party, ki se obeta v petek, 31. avgusta, pred igralniško-zabaviščnim centrom Park v Novi Gorici, še toliko bolj poseben.

Ekipa Hitovega Parka je tokrat v goste povabila kar 19 izjemnih primorskih vinarjev, ki bodo vse vinske navdušence z degustacijo več kot 60 vzorcev vin (katerih, izveste v zloženki v priponki) popeljali po vinskih poteh Brd, Vipavske doline, Krasa in Slovenske Istre. Ob okušanju izbranih vin bo priložnost izvedeti tudi marsikaj o letošnji trgatvi in načrtih vinarjev. Za prepričljivo gurmansko izkušnjo bo tokrat skrbelo kar 7 Hitovih kuharjev iz centrov Park, Perla, Korona, Mond in družbe Hit Alpinea, ki bodo za to priložnost združili kreativnost vseh treh Hitovih destinacij: Nove Gorice, Kranjske Gore in Štajerske. Na krožnikih se bodo zvrstile prav za to priložnost nove morske ter mesne kreacije – med drugim bo mogoče pokusiti tudi reinterpretacijo okusov goveje juhe, raviole polnjene s potočnimi raki ter štajersko šarloto.  
     
Park Wine Party, ki se je v Goriškem in širšem prostoru uveljavil kot prijetna poletna priložnost za druženje in zabavo ob spoznavanju in okušanju vrhunskih vin in kulinaričnih presenečenj, bo tudi letos začinjen z odlično glasbo. Nastopila bo italijanska swing & jive zasedba Jumpin'Shoes, za izbor plesnih ritme pa bo poskrbel DJ Janko.   

Akreditacije za spremljanje dogodka:
Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, Hit, d. d.  
lavra.persolja.jakoncic@hit.si; m 031 336 814

Park Wine Party vnovič potrjuje, da znajo v centru Park vinsko tradicijo lokalnega okolja prijetno vplesti v številne dogodke, ki se tu vrstijo čez vse leto.  

Cena vstopnic:
  - v predprodaji 25 €   - na dan dogodka 35 €

Vstopnice so na voljo na točki Privilege v centru Park, na prodajnih mestih Eventim ter na spletnih straneh www.thecasinopark.com ali www.eventim.si.

Organizator si pridržuje pravico, do spremembe dogodka brez predhodne najave. Število vstopnic je omejeno. V primeru slabega vremena se dogodek ne bo odvil, strošek že kupljenih vstopnic pa bomo povrnili.