Nadzorni svet odpoklical upravo družbe Hit

Nova Gorica, 24. september 2018 – Nadzorni svet družbe Hit je na današnji seji odpoklical upravo družbe Hit, ki jo je od aprila 2017 vodil Janez Mlakar. Za čas do izvedbe javnega razpisa, vendar za največ 60 dni, bo družbo Hit začasno kot predsednik uprave vodil Danjel Mlečnik.

Nadzorni svet družbe Hit je na današnji 18. redni seji sprejel sklep o odpoklicu Janeza Mlakarja z mesta predsednika uprave družbe Hit ter Tevža Korenta z mesta člana uprave družbe Hit. Člana uprave sta razrešena zaradi nesposobnosti vodenja poslov družbe Hit in hujših kršitev obveznosti.

Do imenovanja novega predsednika uprave na podlagi javnega razpisa, vendar za največ 60 dni, bo družbo Hit vodil Danjel Mlečnik. Danjel Mlečnik, ki je v družbi Hit zaposlen od leta 1989, je do nedavnega vodil sektor igralništva in turizma, pred tem pa je opravljal funkcijo vodje razvoja. Med letoma 2009 in 2015 je vodil Hitovo odvisno družbo Hit Montenegro, še pred tem pa Hitov prvi igralniško-zabaviščni center Park v Novi Gorici.    

Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, Hit, d.d.
m 031 336 814, lavra.persolja.jakoncic@hit.si