Predsednik uprave, Tomaž Repinc

Tomaž Repinc (roj. 19. 9. 1971), diplomirani ekonomist in specialist menedžmenta, je v družbi Hit zaposlen vse od leta 1993, ko je v centru Korona v Kranjski Gori pričel z delom krupjeja. Z delom je nadaljeval v Hitovi odvisni družbi v Bosni in Hercegovini. Po zahtevnem usposabljanju na vseh poslovnih funkcijah v igralništvu v Novi Gorici je nato kot član uprave deloval v Hitovi odvisni družbi na Hrvaškem. V Slovenijo se je vrnil na mesto vodje igralniško-zabaviščnega centra Korona v Kranjski Gori, med leti 2010 in 2013 pa je bil direktor igralništva in turizma v družbi Hit. Po letu 2013 je več let ponovno vodil center Korona v Kranjski Gori. Mandat predsednika uprave družbe Hit je nastopil s 1. januarjem 2019.

Alan Bofulin, član uprave in delavski direktor

Alan Bofulin, rojen leta 1973, je po izobrazbi komercialist. V družbi Hit je zaposlen od leta 1995, ko je svojo delovno pot pričel na oddelku igralnih avtomatov v centru Perla. Tam je opravljal naloge valeja, manipulanta, kontrolorja, inšpektorja in nazadnje pomočnika vodje iger na igralnih avtomatih.
Leta 2014 je bil izvoljen v Svet delavcev, ki ga je kot predsednik vodil zadnja štiri leta pred nastopom mandata delavskega direktorja. Med leti 2018 in 2021 je bil kot predstavnik zaposlenih tudi član in namestnik predsednika nadzornega sveta družbe Hit. Mandat delavskega direktorja in člana uprava je pričel 1. 9. 2021.

Članica uprave, Lilijana Sirk

Lilijana Sirk, rojena leta 1964, je po izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka. Njena prva zaposlitev je bila v družbi Salonit Anhovo, kjer je med drugim vodila oddelek računovodstva, po letu 2000 pa je poslovno pot nadaljevala v družbi Hit na več različnih vodstvenih delovnih mestih na področju financ in računovodstva. Mandat članice uprave družbe Hit je nastopila 21. januarja 2019.

Članica uprave, Nataša Tišma

Nataša Tišma (rojena leta 1973) je diplomirala iz ekonomije na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Poslovno pot v družbi Hit je začela na delovnem mestu blagajnika v centru Park, nato pa se je preusmerila na marketinško področje, se usposabljala v Perli in v nadaljevanju vodila marketing v centru Aurora (Kobarid) ter v igralnici v Umagu. Vodila je igralni salon Casinò Drive-in in kot prva ženska prevzela vodenje centra Park, kasneje pa še odvisne družbe Casino Kobarid. Zadnji dve leti je v družbi Hit opravljala zadolžitve koordinatorja za igralniški marketing, z 21. 1. 2019 pa je nastopila mandat članice uprave družbe.