Hitovci s priznanji Turistično gostinske zbornice za kakovost in uspešnost

Ljubljana, 11. 11. 2019 – Turistično gostinska zbornica je ob otvoritvi letošnjega Gostinsko turističnega zbora (GTZ) podelila priznanja za kakovost in uspešnost, med prejemniki so tudi zaposleni in projekti družbe Hit.

V okviru letošnjih Dnevov slovenskega turizma se v Ljubljani vrstijo pomembni dogodki, med katerimi je tudi GTZ, ki velja za stanovsko prireditev gostinstva in turizma z najdaljšo tradicijo v Sloveniji.

Turistično gostinska zbornica Slovenije je letošnji GTZ pričela s podelitvijo priznanj za kakovost in uspešnost. Med prejemniki priznanj, ki sta jih podelila Fedja Pobegajlo (vršilec dolžnosti direktorja TGZS) in Srečko Koklič (vodja projekta GTZ Slovenije) so tudi tri zaposlene iz družbe Hit, to so:

- Ramiza Ališić (glavna sobarica v Hotelu Špik, Gozd Martuljek), priznanje zaposlenim za posebne dosežke in doprinos k dvigu kakovosti storitev;

- Barica Cener (kuharica v Hotelu Park, Nova Gorica), priznanje zaposlenim za posebne dosežke in doprinos k dvigu kakovosti storitev;

- Janja Bučić (vodja kuhinje v Hotelu Korona, Kranjska Gora), priznanje zaposlenim za posebne dosežke in doprinos k dvigu kakovosti storitev;

Ob tem je družba Hit prejela tudi priznanje za investicije, pestrost ponudbe in dvig kakovosti storitve ter za oblikovanje inovativnih turističnih produktov. V roke vodje igralniško-zabaviščnega centra Korona, Saše Pretnarja je šlo priznanje za investicijo v prenovo igralniško-zabaviščnega centra Korona, ki pomembno prispeva k dvigu kakovosti slovenske turistične ponudbe.
Skupino Hit na tekmovanjih letošnjega GTZ zastopa 17 zaposlenih, in sicer 14 iz matične družbe Hit in trije predstavniki iz kranjskogorske družbe Hit Alpinea.

(V nadaljevanju gradiva seznam tekmovalcev na 66. GTZ)

HITOVI GOSTINCI in HOTELIRJI NA 66. GTZ

Tekmovanje v pripravi in postrežbi kave
Elvis Arapović, Hotel Perla
Matjaž Zorn, Hotel Perla
Julija Božič, Hotel Park

Tekmovanje v pripravi jedi v kotličku
Tomaž Mrevlja, Hotel Park
Anže Klemše, Hotel Park

Tekmovanje v pripravi jedi pred gostom, postrežba in priporočanje vina
Blaž Plesničar, Hotel Park
Žiga Legat, Hotel Mond

Tekmovanje v pripravi burgerjev
Tomaž Mrevlja, Hotel Park

Tekmovanje v pripravi jedi po naročilu (magic box-člani)
Manoel Kerec, Hotel Mond

Trak kakovosti – slaščičarstvo
Erik Črnigoj, Hotel Perla

Tekmovanje v kulinarični artistiki (razstava slaščičarskih izdelkov)
Alen Arbi Milošević, Hotel Perla
Hana Beltram (pomočnica), Hotel Perla

Tekmovanje sobaric
Nevena Pejičić, Hotel Perla
Mirzeta Abdijanović, Hotel Perla

Tekmovanje hotelskih receptorjev
Špela Vidmar, Mojca Slatič in Grega Robič (Ramada Resort Kranjska Gora), Hit Alpinea

_________________________________________________
Več informacij: Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, Hit, d.d.
m 031 336 814, lavra.persolja.jakoncic@hit.si