Hit in Interblock s Perlino Pulse Areno v igralniško–zabaviščno prihodnost

Poslovna povezava dveh mednarodno prepoznavnih akterjev na področju igralništva, slovenskih družb Hit in Interblock, v Evropo prinaša prvo Pulse Areno. Ta predstavlja revolucionarni produkt, ki v edinstvenem ambientu inovativno združuje najnovejše trende igralništva, interaktivnosti in zabave. V Perlini Pulse Areni je v teater postavitvi gostom na voljo 45 igralnih mest oz. postaj z zaslonom na dotik, več vrst živih iger (baccarat-punto banco, black jack, ruleta) in elektronsko vodenih iger (e-ruleta, crabs/sic bo, video punto banco, video black jack,  keno, big 3 six SA, video pokri, igre igralnih avtomatov, spomladi tudi bingo …) in velika video-stena, zabavni program po meri občinstva in prilagojena gostinska ponudba.  

Pulse Arena ponuja možnost izbire in igranja različnih priljubljenih iger na eni igralni napravi. Igralne postaje namreč pregledno omogočajo več iger hkrati in enostavno preklapljanje med njimi ter delujejo kot sodoben komunikacijski kanal (modul za klepetalnico) z drugimi igralci, obiskovalci in animatorji. Edinstvenost izkušnje Pulse Arene je prav v socializaciji in soustvarjanju doživetij zmagovalnih trenutkov, česar klasične igralnice ne omogočajo. Posebej zanimive so tudi t. i. skupinske igre na veliki video-steni (dirka s kolesi, motorji, kartingom…), kjer se srečni izbranec pred občinstvom, ki ga spodbuja in navija, sooči z vedno novimi izzivi (gre za nagradne igre, brez kakršnekoli denarne vrednosti in vložkov). V Pulse Areni je mogoče z izbranimi glasbenimi, video in light-show animacijami hitro in učinkovito prilagoditi vzdušje trenutno prisotni ciljni skupini gostov. Sredin popoldan bo zato povsem drugačen od četrtkovega večera ali DJ zabave v soboto. Prav s posebnimi tematskimi zabavami in gostovanji znanih DJ-ev so koledar dogodkov v Pulse Areni že popolnili vse do februarja 2017. 

Ključno vlogo pri zagotavljanju edinstvene igralniško-zabaviščne izkušnje imajo krupjeji-animatorji, ki ne vodijo le igre, temveč ustvarjajo sproščeno vzdušje in povezujejo dogajanje v Pulse Areni. Po zahtevnih izobraževanjih, ki so zajemala tako poznavanje iger na srečo kot veščine animacije in vodenja, je bilo za delo v Pulse Arene izbranih 13 krupjejev/animatorjev, od tega je 6 novo zaposlenih.

V Hitu s Pulse Areno ciljajo na nove goste t. i. millenium generacije (18. do 36. let), s katerimi želijo »pomladiti« povprečno starost obiskovalcev, ki se trenutno giblje okoli 50 let. Hkrati pa Pulse Arena predstavlja motiv za dodaten obisk obstoječih gostov in kroženje gostov med Hitovimi destinacijami (Nova Gorica, Kranjska Gora, Štajerska z novim hotelom Mond). Družba Hit je za preureditev prostorov Perline diskoteke v Pulse Areno investirala 0,85 mio EUR, z novim produktom pa načrtujejo realizacijo povečati za dober milijon evrov letno.


Več informacij: Lavra Peršolja, Kabinet uprave, Hit, d. d., lavra.persolja@hit.si, m 031 336 814