Domov

 

Možnost stavke zaposlenih v centrih Hit Universe of Fun

V času od petka, 7. 10., do nedelje, 9. 10. 2022, se lahko zgodi, da boste ob obisku nekaterih centrov Hit Universe of Fun v večernem času naleteli na omejeno delovanje. Sindikat igralniških delavcev je namreč napovedal stavko, ki bi lahko ohromila ali v skrajnem primeru celo začasno ustavila obratovanje centrov Perla, Park, Mond, Aurora in Casinò Drive-in v terminih:

- petek, 7. 10., od 18.00 do 2.00,
- sobota, 8. 10., od 18.00 do 2.00,
- nedelja, 9. 10., od 16.00 do 24.00.

V izogib morebitnim zapletom ta vikend ne bodo izvedeni določeni planirani dogodki:

- »Vse najboljše, Perla!«, nagradno žrebanje (Perla, 7. 10.) – PRESTAVLJENO NA 13. 10
- V pričakovanju jeseni, nagradno žrebanje (Casinò Drive-in, 8. 10.)

Vas pa ob tej priložnosti vljudno vabimo v igralniško-zabaviščni center Korona, ki kot navadno obratuje 24 ur na dan. Pred kratkim prenovljena igralnica je prava kraljica zabave! Nahaja se v alpski vasici Kranjska Gora in tako kraj sam kot center Korona z bogato ponudbo iger in dodatnih vsebin vas bosta zagotovo navdušila. Prav tako se lahko nemoteno zabavate tudi v igralnici Casino Fontana v zdraviliško obarvani Rogaški Slatini.

Vodstvo družbe si prizadeva, da bi z dogovorom s sindikatom stavko preprečili. V primeru, da bo do stavke vendarle prišlo, se vam za vse nevšečnosti že v naprej iskreno opravičujemo in se vam zahvaljujemo za razumevanje.