Top 5 ponudb

Rajski Mauritius

Obdan z valovi Indijskega oceana vas vabi na zelo "zvezdniški" oddih. Domišljija narave si je tu res dala duška nebrzdane eksotike. Všeč vam bodo polja zelenega moherja - sladkornega trsa, fantazijsko lepa obala, ki se spreminja kar pred očmi in adrenalin divjine: na "sprehodu" z levi ali jahanjem konj v plitvini.

Maldivi

Zakorakajte po sladkorju v prahu, po belem pesku ... Že ob prvem pogledu na tisoč in en odtenek sinje vas bo prijetno zmrazilo - in to kar v tropski vročini! Naj vas Sila odkrivanja zato vodi tja, kjer so snemali veliki finale zadnje epizode Vojne zvezd. Pod jasno, zvezdnato nebo nad Maldivi, kjer je zelo jasen tudi smisel življenja.

PIŠKOTKI
Upravljavec spletnih mest podjetja Hit d.d. Nova Gorica, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani podjetja Google Inc.
Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Se strinjam«. Če kliknete »Se ne strinjam«, se piškotki ne bodo namestili. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.
Preberi več...
X SE STRINJAM SE NE STRINJAM