Nagovor predsednika uprave Hit d.d.

Ostanite zdravi & ostanimo povezani

Dragi gostje,

Dobra dva meseca sta že minila, odkar smo zaradi pandemije Covid-19 prvič v zgodovini Hita zaprli vrata naših igralnic in hotelov. Odločitev je bila v tistem trenutku težka, a po drugi strani nujna in edina prava. Naše poti so se začasno razšle, a ostali smo povezani. Naš in vaš vsakdan se je v tem času zelo spremenil. Začasno smo se odrekli druženju in zabavi, ki predstavljata osrednje poslanstvo Hitovega vesolja zabave. A bistveno je, da ste in smo zdravi ter željni novih izzivov. Trdno verjamemo, da ni tako daleč čas, ko se boste lahko pri nas ponovno sproščeno zabavali in imeli lepo.

Čeprav so v tem trenutku tako naše enote kot tudi državne meje še vedno zaprte, se zavzeto pripravljamo na ponovno snidenje. Na prvo mesto postavljamo varnost in zdravje vas, dragi gostje, ter vseh naših zaposlenih. Glede tega bomo brezkompromisni. Ob tem pa bomo - kot v Hitu znamo - poskrbeli za zabavo, prijetno počutje in sprostitev.

Do odprtja ostajamo povezani preko dobrih misli, socialnih omrežij in direktne pošte. Skupaj z vami in za vas pripravljamo nove vsebine ter prilagajamo procese, varnostne in higienske ukrepe. Vse zato, da vas bomo v enotah Hit Universe of fun lahko v varnem in prijetnem vzdušju čim prej vnovič gostoljubno sprejeli.

Ostanite zdravi in ostanimo povezani. Hvala in kmalu nasvidenje.

Tomaž Repinc
Predsednik uprave
Hit d.d. Nova Gorica