Blog

 

Topli dnevi vabijo k igri na prostem

Igralnice na prostem v enotah Hit Universe of FunTopli dnevi vabijo k igri na prostem

Lepo spomladansko vreme in daljši dnevi kar kličejo po aktivnostih na prostem. Naj vas ob tem spomnimo, da se lahko tudi v centrih Hit Universe of Fun zabavate na svežem zraku. Udobne igralnice na prostem so vam na voljo v centrih Perla, Park, Mond, Korona, Aurora in Drive-in. S svojo premišljeno arhitekturno zasnovo omogočajo igro in zabavo na svežem zraku v vseh letnih časih, ob vsakem vremenu, v prihajajočih ravno prav toplih dnevih in tudi večerih pa so sploh idealen kraj, kjer si lahko privoščite zabavo na vašem najljubšem avtomatu ali trenutek sprostitve ob osvežilni pijači.

V igralnicah Open Air je dovoljeno kajenje, zato boste tudi kadilci popolnoma sproščeni. Pa ne pozabite, da vas na prostem sreča lažje ujame!

PERLA, RESORT & ENTERTAINMENT

Igralnica na prostem v centru Perla v sodobno oblikovanem, svetlem in udobnem ambientu ponuja zabavo na najsodobnejših igralnih avtomatih in elektronski ruleti. Število igralnih mest smo prav za vas to pomlad povečali na 109, v ponudbi igral najdete tu najnovejše in najbolj priljubljene igralne avtomate. V zelenem objemu letnega vrta ob zunanji igralnici si lahko privoščite tudi brezplačno samopostrežno pijačo in posedite ob barskih mizicah.
VEČ

PARK, HOTEL & ENTERTAINMENT

Tik nad prepoznavnim vhodom v center Park se nahaja igralnica na prostem, ki ponuja številne zanimive igre na 54 igralnih avtomatih in možnost odmika od igralniškega vrveža na prijetno teraso, kjer se lahko osvežite z brezplačno samopostrežno pijačo. VEČ

KORONA, RESORT & ENTERTAINMENT

V igralnici na prostem v centru Korona je na voljo 24 igralnih avtomatov, kjer lahko ob igri uživate na svežem gorskem zraku in hkrati srkate svojo priljubljeno pijačo.
VEČ

MOND, RESORT & ENTERTAINMENT

V Mondovi novi in zelo prostorni igralnici na prostem lahko srečo preizkusite na 49 sodobnih igralnih avtomatih. Udoben, svetel in zračen ambient, kjer so na voljo tudi mizice za oddih ob vaši priljubljeni pijači, prijetno dopolnjuje tudi panoramski pogled proti okoliškim vinogradom.

VEČ

AURORA, RESTAURANT & ENTERTAINMENT

V Aurorini igralnici na prostem vas čaka sproščena zabava ob igri na 33 igralnih avtomatih. Med lovom na srečno zvezdo si lahko oči spočijete s pogledom na zeleno okolico.
VEČ

DRIVE-IN, RESTAURANT & ENTERTAINMENT

V sodobno oblikovanem, svetlem in udobnem prostoru lahko preizkusite srečo na 19 najsodobnejših igralnih avtomatih ter si oddahnite v objemu narave in zelenja.
VEČ

Obiščite nas in odkrite svojo najljubšo Open Air igralnico, kjer so prihajajoči poletni dnevi in večeri še bolj sladki in zabavni.