My Privilege Login
Nova Gorica in družba Hit v novo leto z največjo video voščilnico in digitalnim ognjemetom

Nova Gorica, 29. november 2017 – Družba Hit bo v koraku z zadnjimi trendi iz svetovnih prestolnic poskrbela za popestritev božično-novoletne okrasitve mesta Nova Gorica. Na pročelju igralniško-zabaviščnega centra Perla bo med prazniki zaživela največja digitalna voščilnica, ki se bo na silvestrovo spremenila v varen digitalni ognjemet. V decembru v Hitu napovedujejo še posebej pester koledar prazničnih dogodkov, med drugim tudi odprtje edine diskoteke v mestu in okolici.

Družba Hit bo letošnje praznike pospremila z zanimivo dopolnitvijo okrasitve mesta Nova Gorica. Ob praznični osvetlitvi posameznih poslovnih enot in njihovih neposrednih cestnih dostopov, novost letošnjega prazničnega decembra v Novi Gorici predstavlja največja digitalna voščilnica dimenzij 22 za 16,5 metra, ki bo zaživela na pročelja hotela Perla. Gre za sodobno projekcijsko tehniko t. i. video-mapping, ki združuje arhitekturo, avdio-video tehnologijo in oblikovanje. Praznične vsebine novoletne voščilnice bodo z zmogljivim projektorjem prenesli na površino pročelja nad glavnim vhodom centra, ki se bo spremenilo v dinamičen in navidezno več dimenzionalen video zaslon velikosti več kot 360 kvadratnih metrov. Voščilnica bo mimoidoče razveseljevala vsak dan med 17. in 24. uro, še posebej praznično pa bo ob polnočnem odštevanju na silvestrovo, ko se bo voščilnica spremenila v navdušujoč digitalni ognjemet. »V Novi Gorici smo se tako rešitvijo odzvali na pobudo Agencije za okolje, da se novoletne prireditve izvedejo brez pirotehnike in ognjemeta. Ker smo zadnja leta v mestu pogrešali, smo se odločili da prebivalcem, obiskovalcem in našim gostom zaželimo lepe praznike z digitalno voščilnico in ognjemetom,« je povedala Lavra Peršolja Jakončič, predstavnica za odnose z javnostmi v družbi Hit. Ob priložnostnem dogodku bodo največjo digitalno voščilnico na pročelju igralniško-zabaviščnega centra Perla prižgali v petek, 8. 12. 2017, ob 17. uri.

Dan za tem pa bo v Perli zaživel Club Perla, edina diskoteka oz. zabaviščni klub na destinaciji Nova Gorica. Namenjen tako gostom hotela in igralnice Perla kot tudi zunanjim obiskovalcem. Predstavlja zanimivo popestritev večernega in nočnega dogajanja v mestu ter omogoča organizacijo zasebnih dogodkov, prav tako pa tudi živahno dopolnitev programa konferenc in poslovnih dogodkov.

Na prvi decembrski večer bo v Perli nastopil Mario Biondi, italijanski soul pevec, ki ga mnogi primerjajo z Barryjem Whitom, sicer pa se bodo med drugim v koledarju dogodkov zvrstili še: eno-gastronomski večer z vini Marjan Simčič v Parkovi restavraciji Tiffany (7.12.), Big band Nova & Sams Fever s spektaklom I remember Elvis na Perlinem odru (8.12.), praznovanje 33-letnice Hitovega igralniško-zabaviščnega centra Park v družbi Umberta Smaila (15. 12.), Božiček na obisku v kavarni Dolce Vita (16. in 23. 12), predbožična večerja s koncertom Pastor Ron Gospel Show v Parkovi restavraciji Tiffany (22. 12.). Za Silvestrovo bo na Perlinem odru nastopil Fausto Leali, v Parku pa Orietta Berti.

NAZAJ NA-