Nazaj

 

Vabilo na okroglo mizo Glocal Gourmet

sreda, 19. junij 2019 // 11.30
Biotehniška šola, Ulica padlih borcev 26, Šempeter pri Gorici

Okrogla miza in kulinarična delavnica na temo GLOCAL GOURMET: izzivi trajnostnega eno-gastronomskega turizma na Goriškem

Sodelujejo:
Barbara Miklavčič Velikonja, ravnateljica Biotehniške šole,
Dejana Baša, vodja TZ TIC Nova Gorica,
Matjaž Šinigoj in Emanuele Scarello, ambasadorja projekta Glocal Gourmet,
Dalibor Janačković, vodja kuhinje v Perlini restavraciji Calypso ter gostujoči chef Francesco Sposito (Taverna Estia, Neapelj, Italija, 2* Michelin).

Razpravi sledi kulinarična delavnica in pogostitev z jedmi Glocal Gourmet - tradicija in trajnost si podajata roko, ki jih ob začetku poletja predstavlja Matjaž Šinigoj, vodja Perlinih kuhinj.   

Novinarske akreditacije:
Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, Hit, d. d. lavra.persolja.jakoncic@hit.si; m 031 336 814