My Privilege Login
HIT CORPORATE | Med največjimi v Evropi
Hitovci s prostovoljstvom ob 70-letnici Nove Gorice

Nova Gorica, 7. september 2017 – Družba Hit ob praznovanju 70-letnice

Nove Gorice aktivno nadgrajuje svojo vlogo v lokalnem okolju z idejo korporativnega prostovoljstva. Hitovci bodo v septembru za prebivalce mesta in okolice priredili zanimive brezplačne delavnice, družba Hit pa bo za njihovo izvedbo »donirala« delovni čas zaposlenih.

V družbi Hit so se ob okroglem jubileju najmlajšega slovenskega mesta odločili, da bodo podprli dogajanje ob praznovanju, ne le kot sponzor, temveč tudi z aktivnim soustvarjanjem priložnosti za druženje in pridobivanje znanj za vse prebivalce mesta in okolice. Zato so se v podjetju odločili za projekt korporativnega prostovoljstva, ki poudarja izjemen obseg znanj in veščin v družbi Hit in zaposlene hkrati spodbuja k oblikovanju ustvarjalnih delavnic in dogodkov namenjenih lokalni skupnosti.

Delavnice so brezplačne in bodo potekale med 12. in 26. septembrom, vsebinsko pa so osnovane za znanjih in veščinah, ki jih zaposleni v družbi Hit uporabljajo pri udejanjanju delovnih izzivov ter v prostem času za regeneracijo in sprostitev. Aktivnosti so razdeljene so v več sklopov: tematske delavnice bodo potekale v prostorih igralniško - zabaviščnega centra Perla (zdravo savnanje, spoznajmo kitajsko kulturo, zabavajmo se po kitajsko – jezikovna delavnica za otroke, mindfulness, digitalni mediji od A do Ž, brez zadreg za mizo, goriške jedi – kulinarična delavnica), športne dejavnosti pa v Športnem
centru Hit
(tenis, namizni tenis, badminton, nirvana fitness, kundalini joga). Mladi  nogometaši se bodo lahko 16. septembra udeležili nogometnega turnirja U12 v novogoriškem Športnem parku.

Družba Hit bo kot sponzor omogočila tudi izvedbo koncerta »Goriška zgodba, 70 let popularne glasbe v Novi Gorici«, ki bo v soboto, 16. septembra, na Bevkovem trgu. Med nastopajočimi in glasbenimi ustvarjalci, ki bodo obiskovalcem doživeto približali glasbo, ki je z leti zaznamovala ta prostor, je namreč kar nekaj zaposlenih v družbi Hit. Da bodo obiskovalci koncert lažje pričakali, bodo hitovci na ta dan pred vinoteko Solum na Bevkovem trgu med 16. in 19. uro brezplačno razdelili kar 70 kilogramov sladoleda različnih okusov iz Perline kavarne Dolce vita, ki je letos požela veliko zanimanja z najboljšim sladoledom v Sloveniji.

V družbi Hit so prepričani, da je izkušnja korporativnega prostovoljstva ob 70-letnici Nove Gorice lahko eden izmed povodov za dobro prakso in povezovanje tudi z drugimi organizacijami na Goriškem ter širše v posameznih lokalnih skupnostih celotne skupine Hit.

Več informacij: Lavra Peršolja Jakončič,
Kabinet uprave, Hit, d.d.
m 031 336 814,
[email protected]

NAZAJ NA-