My Privilege Login
HIT CORPORATE | Med največjimi v Evropi
Nadzorni svet družbe Hit vodi Marjan Pintar

Nova Gorica, 10. 7. 2017 – Danes se je na konstitutivni seji sestal nadzorni svet družbe Hit v novi sestavi. Nadzorniki so za predsednika nadzornega sveta imenovali Marjana Pintarja, namestnik predsednika je postal Simon Bratina. V nadaljevanju seje se bodo člani nadzornega sveta seznanili z rezultati tekočega poslovanja družbe Hit.

Nadzorni svet družbe Hit, ki ga sestavljajo Marjan Pintar (predstavnik Mestne občine Nova Gorica), Irma Frelih (predstavnica SDH), Gregor Bajraktarević (predstavnik Kapitalske družbe), Vasja Medvešček (predstavnik države), Blaž Aldžić Matiš (predstavnik zaposlenih v družbi Hit) in Simon Bratina (predstavnik zaposlenih v družbi Hit), se je danes sestal na prvi seji.

Člani nadzornega sveta so po ugotovitvi sklepčnosti in potrditvi dnevnega reda seje za predsednika nadzornega sveta družbe Hit imenovali Marjana Pintarja, namestnik predsednika pa je postal Simon Bratina.

Nadzorniki se bodo v nadaljevanju seje seznanili z rezultati poslovanja družbe Hit v prvih petih mesecih letošnjega leta, ki presegajo tiste iz istega obdobja lani kot tudi planirane vrednosti.

Več:
Lavra Peršolja Jakončič, Kabinet uprave, Hit, d. d., lavra.persolja.jakoncic(at)hit.si, m 031 336 814

NAZAJ NA-