My Privilege Login
HIT CORPORATE | Med največjimi v Evropi
V novogoriški Perli prvo državno prvenstvo v pripravi sladoleda // sreda, 5. april 2017

Spoštovani,

Carpigiani Gelato University in Sigep – Italian Exhibition Group v sodelovanju z podjetjem MAKABO d.o.o., kot zastopnikom podjetja CARPIGIANI za slovenski trg organizirajo prvo državno prvenstvo v pripravi sladoleda.

Tekmovanje, ki bo potekalo jutri, v sredo, 5. aprila, med 11.30 in 16. uro, gosti Hitov igralniško-zabaviščni center Perla v Novi Gorici (Kidričeva 5, konferenčna dvorana Pinta).

Na prvem državnem prvenstvu je v tem trenutku prijavljenih 8 tekmovalcev:

 11:30 

 Saliji Turan 

 Slaščiarna Diana 

 Izola 

 12:00  

 Martina Podgornik  

 Gostilna in pizzerija Pri Martini  

 Tolmin 

 12:30 

 Aljaž Rojs 

 Pomaranča 

 Ptuj 

 13:00  

 Iliri Demiri 

 Sladoledarna Kremko  

 Maribor 

 13:30 

 Klemen Logar 

 Slaščičarna Ilich 

 Maribor  

 14:00 

 Manuela Sušl 

 Slaščičarna Ajdovščina 

 Ajdovščina 

 14:30 

 Gregor Božičnik 

 Fetiche  

 Ljubljana 

 15:00 

 Ardit Ejupi 

 Sladoledarna pingo 

 Šentilj 

 

Vsak izmed njih bo imel na voljo 30 minut časa za pripravo sladoleda ( Pravilnik ), s tekmovanjem pa bodo pričeli ob 11.30. Predvidoma okoli 15.30 bo strokovna komisija v sestavi Tomaž Kavčič (Gostilna pri Lojzetu, Dvorec Zemono), Marino Furlan (Restavracija Tiffany, igralniško-zabaviščni center Park) in Jaka Žnidaršič (Portal Gastrogurman) ocenila sladoledne izdelke in izbrala zmagovalca.

Zmagovalca čaka potovanje v Bologno, kjer bo 24. in 25. julija potekalo Evropsko prvenstvo, evropski prvak pa se bo med 8. in 10. oktobrom 2017 udeležil svetovnega prvenstva, kjer bo znano, kateri bo sladoled leta 2017.

Več informacij je na voljo tudi na spletni strani Gelato World Tour .

Dobrodošli na prvem državnem prvenstvu v pripravi sladoleda!

Karin Vidmar,
Makabo, d.o.o.
m +386 41 788 316

Lavra Peršolja,
Odnosi z javnostmi, Hit, d. d.,
lavra.persolja(at)hit.si, m 031 336 814

 

NAZAJ NA-