My Privilege Login
HIT CORPORATE | Med največjimi v Evropi
Nova uprava družbe Hit mandat pričenja v polni sestavi

Nova Gorica, 3. april 2017 – Novo upravo družbe Hit, ki danes uradno pričenja petletni mandat, vodi predsednik Janez Mlakar skupaj s tremi člani uprave Zvonkom Šulerjem, Marjanom Zaharjem in Tevžem Korentom. Glavni izziv uprave predstavlja trajnostno delovanje skupine Hit kot generatorja razvoja slovenskega igralništva, turizma in zabave.

Nova uprava družbe Hit z delom pričenja v polni sestavi, kar predstavlja prvi korak k učinkovitemu in celovitemu vodenju družbe. V minulih tednih so člani uprave že opravili prve neformalne pogovore o delitvi področij delovanja, podrobneje pa jih bodo opredelili v prihodnjih dneh. Novi predsednik uprave se bo v sodelovanju s člani uprave popolnoma posvetil analizi stanja in pripravi programa dela, pri tem pa temeljito preučil ustroj družbe, pogoje in način dela ter se hkrati predstavil zaposlenim. Uprava družbe bo v nadaljevanju pristopila k pripravi strateškega načrta za daljše razvojno obdobje družbe in skupine Hit.

Vodstvo družbe deli skupno prepričanje, da ima družba Hit pomemben potencial in priložnost, da izkoristi preplet igralništva s hotelirstvom in turizmom. Posebna pozornost bo namenjena iskanju sinergij z lokalnimi zgodbami in novimi tehnologijami. Prav slednja povezava bo po viziji uprave, poleg zavzetosti zaposlenih, v prihodnosti tvorila pomemben vidik konkurenčnosti Hitove ponudbe in družbi omogočala, da na tržišču nastopi še močneje. Po besedah Janeza Mlakarja, novega predsednika uprave družbe Hit, bo tako odgovornost za napredek in razvoj družbe bolj kot kadarkoli v domeni vseh zaposlenih, v ospredje pa se postavlja izboljšanje doživetja gostov. 

NAZAJ NA-