My Privilege Login
Destinacija Črna gora

Ni nujno, da so eksotične pokrajine vedno oddaljene in nedostopne. Ta mala gostoljubna država se nahaja v srcu Sredozemlja, na najlepšem delu južne Jadranske obale. Sosledja kilometrskih prodnatih in peščenih plaž, prijazni domačini, kristalno čisto morje in odlična hrana so glavni aduti za vašo odločitev.

Neposredna bližina Budve, starodavnega in svetovljanskega zabavišča, polnega kamnitih uličic, lokalov in trgovinic, poskrbi za razgibano nočno življenje, bližnje sosedstvo s svetovno znanim otočkom Sveti Štefan (hotelski kompleks, nekdaj ribiško naselje) pa daje destinaciji še poseben, zelo prepoznaven pečat.

Le uro z letalom iz Ljubljane ali Rima in vaše doživetje Črne gore se lahko prične. Ko boste izbrali pravi kraj za udobno namestitev, vam bodo na voljo tudi nepozabni izleti navzgor po obali do Dubrovnika, navzdol do starega Bara, Ulcinja in slovite Ade Bojane.

Odpravite se lahko tudi v notranjost te najbolj kraške države na svetu, kjer vas bodo brez dvoma fascinirali v preteklost ujeti samostani, pristno pastirsko življenje pod Durmitorjem, slikoviti flora in favna, Skadarsko jezero in še marsikaj. Ljubitelji adrenalina ne smete izpustiti raftinga na divji lepotici Tari.

NAZAJ NA-